Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Polecam każdemu kto nie zamawiał przez neta zamówić sobie ze strony velo 2 paczki za 4zl z dostawa do domu, jak komuś się chce kombinować z wieloma kontami to można to zamawiać za ta cenę w nieskończoność
  • 36 / 7 / 0
Jak dla mnie uzależnienie to nie tylko np. nikotyna, ale też samo zaciągnięcie się - puszczenie chmurki...
Uwaga! Użytkownik TheTiger jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 7 / 0
Ja to raczek jestem zwolennikiem prawdziwych papierosów. Próbowałem te saszetki o których piszecie, niby fajny bajera ale jednak to nie dla mnie ...
Uwaga! Użytkownik TheTiger jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 52 / 3
Mam pytanie odnośnie sytuacji koleżanki. Ma dużą tolerancję (pali regularnie vape'y, nic jej nie było po saszetkach 50 mg/g), a ostatnio zbełtała się od 16 mg/g. Czy wie ktoś skąd ta reakcja?
  • 1871 / 304 / 0
Przedwczoraj po raz pierwszy kupiłem snus, udając się do sklepu z akcesoriami do palania po wagę elektroniczną (do precyzyjnego dawkowania marihuany, którą mam przepisywaną). Wziąłem mocną dawkę- 32 mg. Pierwszą saszetkę prawie wyjąłem bo miałem wrażenie że mi wypala dziąsła. Ale z czasem czujesz po prostu przyjemne odrętwienie połączone z lekkim uderzeniem dopaminy. Co dziwne, nie czuję po tym wcale aż takiego jebnięcia nikotynowego, ale to pewnie tylko dlatego, że nikotyna w ten sposób nie wchłania się natychmiast jak palona/waporyzowana.
Fajny bajer ale nie do stałego użytkowania bo rozpierdala zęby (recesja dziąseł, której nie da się odwrócić). Już mam nauczkę po lekkim rozjebaniu sobie śluzówki tabaką.
Uwaga! Użytkownik yoshi420 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 13 / 0
Podziękuję. Raz próbowałam i od razu i tak zapaliłam fajkę. No i jak się domyślacie - żołądek nie zniósł tego najlepiej. Zastanawiam się tylko po co wtedy i tak zapaliłam - myślę, że to dlatego, że w paleniu nie chodzi o nikotynę, tylko o sam rytuał palenia. Co to za frajda bez dymka. Już stara dobra tabaczka lepsza.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.