Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 839 / 67 / 0
Dobrze wiem jak to jest, z mefem miałam to i tamto przerobione jeśli chodzi o tę substancję. ;) Ale przy odpowiednim nawadnianiu i suplementacji po nocnej zmianie + zrobieniem worka świetnego 4mmc w międzyczasie/after party po pracy byłam w stanie normalnie iść na uczelnie, wykłady, ćwiczenia, dziekanaty. Więc da się żyć. jak widać :)
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 1854 / 214 / 37
Nieprzeczytany post autor: wildwolf »
2dpmp zrobi wam lobotomię psychiczną na kilka dni. Zero wyjścia do ludzi, splątanie i odrealnienie, stan psychozy i ogrommego napięcia, insomnia mimo benzo i zmęczenia i kilka innych atrakcji typu niemożność poprawnego wysłowienia się.
  • 186 / 7 / 0
Pent i kolekcjonerski wynalazek nazywany "funky". 0,2g tego gówna dało zjazd porównywalny do 1-1,5g pentana, do tego odjęło mi mowę.Nie chce myśleć, jakby to wyglądało, gdybym ojebał tego tyle co pentedronu.Kiedyś ~70 godzina nie spania na pentedronie, za oknem zaczeli gadać, że znowu się naćpałem.Oczywiście wiedziałem, że to tylko wkrętka i nawet byłem podrajcowany.
Obróć życie w żart
  • 1040 / 149 / 0
Sól kolekcjonerska ivory. Jedynie 0,2 g. podzielone na kilka kresek dało mi efekt zwiały po 1 godzinie od ostatniej. ZWAŁA porównywalna do wielodniowego ciągu na amfetaminie: pociłem się w łóżku i nie wiedziałem czy wstać, czy leżeć, a może nawet pogotowie wezwać.
  • 7 / / 0
Po zmieszaniu alfy-pvp z fake koksem od pewnego vendora. Nie mogłem spać przez cały następny dzień, serce tłukło mi jak pojebane, dopiero 300mg kody mnie uśpiło.
  • 236 / 19 / 7
Najgorszą zwałe miałem po 200mg 5mapb, trwała z tydzien, a wracałem do zdrowia z póltora miesiąca. Dostałem zespłu serotoninowego, brainzapów, deralizacji, hppd, wszystkiego najgorszego co możliwe, w dodatku nie miałem się czym ratować, zadnego benzo, nic. Od tej pory nie tykam stymulantów.
Uwaga! Użytkownik chujkurwa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5711 / 1159 / 43
Ciąg na MDPV - palonym.
Było ciężko. Powiem tylko tyle : przez 24h oczu nie szło domknąć, taki wytrzeszcz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 54 / 8 / 0
alfa-PVP + trawa (bardzo chujowej jakości) nie potrafiłam się połapać, czułam się jakby wyłączona ze świata a do tego musiałam wrócić 150 km pociągiem do domu :-/ alfę niestety z przyzwyczajenia fukałam w takich ilościach i częstotliwościach jak fetę. Masakra była :/
"Dalej! żwawo! hasa! hej!
Buchaj, ogniu! kotle, wrzej!"
/Makbet/
  • 495 / 22 / 0
Z pojedynczego zazycia, to jak pierwszy raz probowalem fetki za granica, przyzwyczajony do marnej jakosci zezarlismy z kumplem 0,7 w przeciagu 10 min, a tu okazal sie dobry shit. Naspeedowani jak baki siedzielismy kilkanascie godzin, do tego oporowe chlanie wodki, a przez nastepne 2 dni brak sil do wyjscia z lozka.
Z ciagow to 3 dniowa sesja nauki na mecie bez spania i praktycznie bez jedzenia, do tego koszmarne odwodnienie czego efektem byly 3 dni zdychania, do tego makabryczne obnizenie nastroju, wrecz stany depresyjne i lekka paranoja. Koniec koncow nie bylem w stanie dotrzec na egzamin, ale zdalem poprawke ;D.
  • 35 / 1 / 0
Po 3 tygodniowym ciągu na stymach (końcówka była najintensywniejsza-5 dni bez snu) , chodziłem jak zombie. Odsypiałem to przez 5 dni spiąc po 12-20h na dobę. Generalnie brak chęci do ruszenia się z łóżka, całe mieszkanie poobrzucane śmieciami, a ja chciałem tylko spać. Dochodziłem do siebie dobre 2 tygodnie.
Wszystkie zamieszczone wypowiedzi są fikcją literacką, zaś postaci, miejsca i zdarzenia to wytwór wyobraźni autora, a wszelkie podobieństwo jest przypadkowe.

Mój poprzedni nick to Pawel75. Anonimowość w sieci to podstawa
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
„Wziąłem magiczne grzybki” – były zawodnik KSW szokuje wyznaniem na temat ostatniej walki na PFL!

Tom Breese to były zawodnik Federacji KSW, który jedną ze swoich ostatnich walk stoczył dla organizacji PFL. Anglik właśnie udzielił wywiadu portalowi Polish Fighters, w którym szokuje swoim wyznaniem na temat ostatniej walki dla właśnie PFL! Breese twierdzi, że był w jej trakcie naćpany!

"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko

Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.

Medyczna marihuana dla psów i kotów? Brazylia jest na tak!

Krajowa Agencja Nadzoru Zdrowia w Brazylii podjęła niedawno ważną decyzję o zmianie rozporządzenia SVS/MS 344/1998. Ma to na celu umożliwienie regulacji produktów na bazie medycznej marihuany dla zwierząt przez brazylijskie Ministerstwo Rolnictwa i Hodowli.