Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 353 / 5 / 0
Ja nie rozumiem po co szukać zamienników kiedy obecnie trawka jest tak popularna i szeroko dostępna (mieszkasz na wsi? tym lepiej mozna sobie zasadzić krzaczka :)). Takie coś to chyba dla dużych samotników.
  • 116 / / 0
No to się przejedź do małego miasta i zapytaj o cenę.
A SSRI nie powinno znosić działania mj... Aż takiego słabego towaru chyba nie miałaś, więc naprawdę nie mam pojęcia. Może nudno tak samej? Ja tam paląc samemu się nudzę jak cholera i to chyba jedyny efekt psychiczny.
  • 1387 / 5 / 0
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 909 / 19 / 0
trawa jarana od rana nie działa jak powinna, dlatego lepiej jest się np. zgałczyć. Poza tym chciałam wiedzieć co to za faza, skoro wszyscy dookoła tak ją zachwalali. Jestem smakoszem fazy.
Inteligentni ludzie się nie nudzą, a już na pewno nie w samotności.

Aha, mj działa, ale nie tak jak 1,5 roku temu, jak zaczynałam jarać na SSRI. Nie mam już olśnień, takiej radości i klatkowania obrazu.
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2011 przez gynoid, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 838 / 7 / 0
Słusznie prawisz Gynoid, ale naprawdę fakt, że THC na Ciebie nie działa świadzy, albo o naprawde sporym stresie, albo o tym, że jesteś trochę zjebana.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / / 0
No proszę, jakaż elita intelektualna tu kwitnie.
llabx pisze:
Słusznie prawisz Gynoid, ale naprawdę fakt, że THC na Ciebie nie działa świadzy, albo o naprawde sporym stresie, albo o tym, że jesteś trochę zjebana.
Drugi raz napisała, że działa, ale słabiej. Teraz to nawet taki tępak jak ja to dostrzegł, wstydziłbyś się.
  • 1472 / 26 / 0
Jedyna roslina która choć trochę przypomina mj z ziółek do palenia to tylko MB

Myślę,ze bardzo mocny ekstrakt mógłby być podobny do bardzo słabej mj,pod względem fizycznym już trochę gorzej pod względem psychicznym
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.