Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 343 / 6 / 0
Zjemtwepachy pisze:
Jeśli przyrównać by trawę do Snickersa, to gałka byłaby Grześkiem bez czekolady :-|.
  • 425 / 4 / 0
Jakieś argumenty do tego porównania?
  • 343 / 6 / 0
Może i w pewien sposób przypomina to zjaranie, lecz moim zdaniem bliżej temu do stanu po 3 dniach nie spania - masakryczna zmuła bez jakiejkolwiek magii (chociaż raz zarzuciłem w górskim lesie jednego kamisa i w sumie było spoko).
Coś w deseń dexowego kaca i strucia kurwa surowymi kartoflami. Na miano haju to to nie zasługuje. Takie błeeee. Niemniej jednak ma swoje bardzo wąskie grono sympatyków :-) .
Ponadto ryje beret i działa za długo. Cena jak najbardziej proporcjonalna w stosunku do jakości.
  • 425 / 4 / 0
Zjemtwepachy pisze:
Zjemtwepachy pisze:
Jeśli przyrównać by trawę do Snickersa, to gałka byłaby Grześkiem bez czekolady :-|.
A więc twoje zdanie powinno wyglądać tak: Dla mnie jeśli przyrównać by trawę do Snickersa, to gałka byłaby Grześkiem bez czekolady :-| . Z tym, że grześka ugryzłem zaledwie kilka razy, ale i tak byłem zajęty czymś innym, żeby skupić się na jego smaku... %-D

Gałka jest ok!
  • 838 / 7 / 0
Potwierdzam. gała w małych ilościach (paczka mielonej, 3 orzechy) + piwko słabe bardzo przypomina szczególnie w trakcie bodyloadu gały stan lekkiego upalenia. Automatyczy bana na twarzy i dobry humor, to co jesteśmy w stanie wycisnąć. Przepis o tyle cenny, ze do dostania w każdym sklepie zawsze.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 17 / 0
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 838 / 7 / 0
Budda - widzę, że mocno wierzysz w inteligencję użytkowników odkrywając przed nimi linki z wiki ^_^

Trochę komplikować sprawę, może fakt, że gała czasami wchodzi inaczej, a czasami wręcz nie chce wejść. Zamiennikiem bym jej nie nazwał, ale temat nie jest o tym. gała siada na żołądek, o tym też trzeba pamiętać.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1387 / 5 / 0
Zjemtwepachy pisze:
Coś w deseń dexowego kaca
Afterglow po DXM = :heart: :-D

I jeszcze coś Pachy - To że nie uświadczyłeś po gale nic poza zmułą, nie znaczy że inni mieli tak samo. Dlatego "wąskie grono sympatyków" nie gustuje w potężnie obniżonym ciśnieniu, tylko tym, czego nie dane Ci było doświadczyć.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2011 przez pindyjski, łącznie zmieniany 1 raz.
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 5839 / 1209 / 43
Uważam , że gałka ma naprawdę duży potencjał , ja go poczułem ;) Zjazdu nie miałem , używka ok gdyby nie ten smak ... i czas wejścia.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 838 / 7 / 0
Za którym razem i po jakiej dawce go poczułeś jeszcze dodaj.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.