Zjemtwepachy pisze: Jeśli przyrównać by trawę do Snickersa, to gałka byłaby Grześkiem bez czekolady :-|.
Coś w deseń dexowego kaca i strucia kurwa surowymi kartoflami. Na miano haju to to nie zasługuje. Takie błeeee. Niemniej jednak ma swoje bardzo wąskie grono sympatyków :-) .
Ponadto ryje beret i działa za długo. Cena jak najbardziej proporcjonalna w stosunku do jakości.
Zjemtwepachy pisze:Zjemtwepachy pisze: Jeśli przyrównać by trawę do Snickersa, to gałka byłaby Grześkiem bez czekolady :-|.
Gałka jest ok!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mirystycyna
Trochę komplikować sprawę, może fakt, że gała czasami wchodzi inaczej, a czasami wręcz nie chce wejść. Zamiennikiem bym jej nie nazwał, ale temat nie jest o tym. gała siada na żołądek, o tym też trzeba pamiętać.
Zjemtwepachy pisze:Coś w deseń dexowego kaca
I jeszcze coś Pachy - To że nie uświadczyłeś po gale nic poza zmułą, nie znaczy że inni mieli tak samo. Dlatego "wąskie grono sympatyków" nie gustuje w potężnie obniżonym ciśnieniu, tylko tym, czego nie dane Ci było doświadczyć.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.