Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Co do tematu - bdtoka - jak żyjesz po tych 50mg IV?
Tanata pisze:Nie widzę przeciwwskazań ;) Jeśli tylko mieszkasz/bywasz w Łodzi..jest taki piękny stary cmentarz na Ogrodowej, idealnie spokojne miejsce na tripa :cheesy: Tylko najprzyjemniej jest tam wiosną/latem..bardzo dużo zieleni zawłaszczającej nagrobki. Bluszcz...
Co do tematu - bdtoka - jak żyjesz po tych 50mg IV?
Qlimax 89 to mój dobry znajomy :-)
Myślę, że chłopak by chętnie do Ciebie przyjechał do Łodzi potripować razem, bo podróżować uwielbiał i zarówno takie atrakcje, ale niestety przez dłuższy czas nie będzie miał takiej możliwości...
Co do tematu... Jest możliwością waporyzować ten wynalazek?
No żyje, ale wydawało mi się że umarłem przez chwilę. :wall: Ciężko ogarnąć to słownie.
:moody: Też mieszkam w Łodzi, więc możemy jakiś zbiorowy psychodeliczny terror trip zrobić!!
@Tanata
Żyje, wczoraj odpisałem ale coś jeszcze dzisiaj mojej odpowiedzi nie ma. W najbliższym czasie planuje zarzucić resztę czyli te ostatnie 50mg, ale jednak nie na podkładzie dxmu tylko z jakąś tryptaminą czytałem że próbowałaś taką konfigurację dobrze wypada w działaniu? Nie pod kątem łóżkowego fiku miku.
P.S Tanata 5 za Łdz
[połączyłem dwa posty - h]
Bdtoka - rozumiem doskonale, co miałeś na myśli, że ciężko to ogarnąć ;] niestety o miksie za bardzo się nie wypowiem, bo w połowie podawania ho-meta i.v. zaczęła być odczuwalna coraz większa dysocjacja i do tego serce mi nieco przyśpieszyło, wystraszyłam się i wyjęłam igłę. Oczywiście później już nie próbowałam się wbić uświadomiona że przesadziłam z dawką metoksy - a miało być subtelnie...hometa prawie nie poczułam - raz że za mało podałam, dwa że miałam tolerancję.
Zatem mam nadzieję, że będziesz pierwszym śmiałkiem, któremu uda się ten miks :cheesy: Ja już nie mam metoksetaminy. Ale za to sporo 5-meo-met, która również silnie dysocjuje - więc to połączę z psychodeliczną tryptaminką za jakiś czas.
Łódzki psychodeliczny error..? hmm :)
Także podchodzić z dystansem?
Choć na pewno nie schodziłbym poniżej 50 mg solo w nos lub 30mg + ulubiona dawka DXM (ew. trochę pomniejszona jak kto sie boi). Oczywiście nie przeczę że gdybym miał okazję posłuchać sugestii o 100+mg na raz to by nie trzeba było mnie przekonywać. ;-)
Oczywiście nie na tripa, ale na nudny wieczór, gdy rano o 6 trzeba wstawać ;-)
SimonNoK pisze:Ja za to lubię dawki rzędu 10-15mg, są bardzo przyjazne.
Oczywiście nie na tripa, ale na nudny wieczór, gdy rano o 6 trzeba wstawać ;-)
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.