Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
Pięć najbardziej popularnych i najszerzej zbadanych grzybów: Reishi, Maitake, Shiitake, Cordyceps i Chaga, zwanych „grzybami nieśmiertelności”. Próbował ktoś suplementować mieszanki tych grzybów? Są też kawy grzybowe i ciekawi mnie temat, może ktoś ma jakieś doświadczenie związane z tym.
  • 2990 / 1646 / 35
Reishi to grzyb silny antagonista 5ht2a i wspiera go lion mane czyli soplowka jezowata , ktora zwiększa ilość dopaminy i noradrenaliny plus agonizuje kappa.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / 1 / 0
25 stycznia 2020AnnaS pisze:
plus agonizuje kappa.
co to znaczy że agonizuje kappa?
Mam wyżej wymieniony mix, dokupiłem właśnie oddzielnie lion mane i niedługo będę stosował.
  • 2990 / 1646 / 35
Lion mane jako agonista kappa to słabsza forma szałwi wieszczej lekkie zawroty dyso efekty w mniejszej dawce energia i antydepresyjne działanie.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1490 / 92 / 2
Shikate grzyby czy kopią?
action movie:gun:
  • 2916 / 627 / 0
Nie
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 1 / / 0
tak z ciekawosci polecacie jakies konkretne mieszanki lions mane + reishi czy wszystko na rynku to to samo ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.