Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
Pięć najbardziej popularnych i najszerzej zbadanych grzybów: Reishi, Maitake, Shiitake, Cordyceps i Chaga, zwanych „grzybami nieśmiertelności”. Próbował ktoś suplementować mieszanki tych grzybów? Są też kawy grzybowe i ciekawi mnie temat, może ktoś ma jakieś doświadczenie związane z tym.
  • 2939 / 1593 / 35
Reishi to grzyb silny antagonista 5ht2a i wspiera go lion mane czyli soplowka jezowata , ktora zwiększa ilość dopaminy i noradrenaliny plus agonizuje kappa.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 8 / 1 / 0
25 stycznia 2020AnnaS pisze:
plus agonizuje kappa.
co to znaczy że agonizuje kappa?
Mam wyżej wymieniony mix, dokupiłem właśnie oddzielnie lion mane i niedługo będę stosował.
  • 2939 / 1593 / 35
Lion mane jako agonista kappa to słabsza forma szałwi wieszczej lekkie zawroty dyso efekty w mniejszej dawce energia i antydepresyjne działanie.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.