Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
Pięć najbardziej popularnych i najszerzej zbadanych grzybów: Reishi, Maitake, Shiitake, Cordyceps i Chaga, zwanych „grzybami nieśmiertelności”. Próbował ktoś suplementować mieszanki tych grzybów? Są też kawy grzybowe i ciekawi mnie temat, może ktoś ma jakieś doświadczenie związane z tym.
  • 2974 / 1638 / 35
Reishi to grzyb silny antagonista 5ht2a i wspiera go lion mane czyli soplowka jezowata , ktora zwiększa ilość dopaminy i noradrenaliny plus agonizuje kappa.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 8 / 1 / 0
25 stycznia 2020AnnaS pisze:
plus agonizuje kappa.
co to znaczy że agonizuje kappa?
Mam wyżej wymieniony mix, dokupiłem właśnie oddzielnie lion mane i niedługo będę stosował.
  • 2974 / 1638 / 35
Lion mane jako agonista kappa to słabsza forma szałwi wieszczej lekkie zawroty dyso efekty w mniejszej dawce energia i antydepresyjne działanie.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1476 / 90 / 2
Shikate grzyby czy kopią?
action movie:gun:
  • 2720 / 586 / 0
Nie
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.