Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
Pięć najbardziej popularnych i najszerzej zbadanych grzybów: Reishi, Maitake, Shiitake, Cordyceps i Chaga, zwanych „grzybami nieśmiertelności”. Próbował ktoś suplementować mieszanki tych grzybów? Są też kawy grzybowe i ciekawi mnie temat, może ktoś ma jakieś doświadczenie związane z tym.
  • 2983 / 1638 / 35
Reishi to grzyb silny antagonista 5ht2a i wspiera go lion mane czyli soplowka jezowata , ktora zwiększa ilość dopaminy i noradrenaliny plus agonizuje kappa.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 8 / 1 / 0
25 stycznia 2020AnnaS pisze:
plus agonizuje kappa.
co to znaczy że agonizuje kappa?
Mam wyżej wymieniony mix, dokupiłem właśnie oddzielnie lion mane i niedługo będę stosował.
  • 2983 / 1638 / 35
Lion mane jako agonista kappa to słabsza forma szałwi wieszczej lekkie zawroty dyso efekty w mniejszej dawce energia i antydepresyjne działanie.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1484 / 90 / 2
Shikate grzyby czy kopią?
action movie:gun:
  • 2749 / 590 / 0
Nie
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1 / / 0
tak z ciekawosci polecacie jakies konkretne mieszanki lions mane + reishi czy wszystko na rynku to to samo ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.