Obecnie stosuję skrzypovitę men, ale bardzo chętnie coś dołożę. Jedno i drugie aktualnie zapuszczam i chcę, aby efekt końcowy byl super :-)
Ale galaretki, wywar z kurzych łapek to też dobry sposób na produkcję kolagenu.
Od siebie dodam, żeby używać na noc kremu, najlepiej taki co najmniej 50+.
Zresztą widać po mordzie, w ryjcach. O dowód nadal często jestem proszony.
Ostatnio usłyszałem od kogoś że daje mi 20.
Do tego odżywka do włosów i szampon Skrzypovita, nakładane również na wąsiki.
Przy takich objawach należy podawać cynk z apteki zincas forte 25mg cynku i najlepiej zacząć od 100mg, po miesiącu suplementacji i ciągłym wzroście paznokci plamy nie powinny się już pojawiać, albo będą dalej bo może to być wada genetyczna, ja to mam tak samo jak moja mama.
Cynk jest także mocno przeciw wirusowy w takich dawkach, więc dwie pieczenie na jednym ogniu.
Do lepszej przyswajalności cynku należy podać krzem i zieloną herbatę, najlepiej skrzyp polny z zieloną herbatą i witaminą C.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.