Obecnie stosuję skrzypovitę men, ale bardzo chętnie coś dołożę. Jedno i drugie aktualnie zapuszczam i chcę, aby efekt końcowy byl super :-)
Ale galaretki, wywar z kurzych łapek to też dobry sposób na produkcję kolagenu.
Od siebie dodam, żeby używać na noc kremu, najlepiej taki co najmniej 50+.
Zresztą widać po mordzie, w ryjcach. O dowód nadal często jestem proszony.
Ostatnio usłyszałem od kogoś że daje mi 20.
Do tego odżywka do włosów i szampon Skrzypovita, nakładane również na wąsiki.
Przy takich objawach należy podawać cynk z apteki zincas forte 25mg cynku i najlepiej zacząć od 100mg, po miesiącu suplementacji i ciągłym wzroście paznokci plamy nie powinny się już pojawiać, albo będą dalej bo może to być wada genetyczna, ja to mam tak samo jak moja mama.
Cynk jest także mocno przeciw wirusowy w takich dawkach, więc dwie pieczenie na jednym ogniu.
Do lepszej przyswajalności cynku należy podać krzem i zieloną herbatę, najlepiej skrzyp polny z zieloną herbatą i witaminą C.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.