Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Witam was drogie ćpaki.

Mam bardzo poważne zadanie do wykonania, a mianowicie przetransportować swoje dupsko z lotniska w Polsce, na lotnisko w Tel Avivie.
Wszystko by było pięknie gdybym leciał sam, niestety dostałem mały prezent w postaci asysty 2 panów z blaszkami na których wybity jest napis MILICJA.

Teraz cała zabawa polega na tym (gdyby była podróż autem, to jeszcze bym z dyszkę zieleniny przykitrał), aby ani na lotnisku się nikt nie przyczepił, ani również żaden z współtowarzyszy podróży nie dowiedział się o moim magicznym plasterku na "grypkę".

Oczywiście, prosiłbym o poważne porady/wskazówki ("naklej se na dupe", "albo na plecy" - możesz odrazu nic nie pisać), bo to sprawa wagi państwowej.
Jeśli przesyłka nie dotrze na miejsce (lub co gorsza pojawią się komplikacje), szykujcie się na koniec świata jeszcze przed gwiazdką...

A no i oczywiście, najlepiej gdyby wypowiedziały się osoby które uczestniczyły w podobnej eskapadzie i udało im się zakończyć ją sukcesem (czyli tam i z powrotem).
Uwaga! Użytkownik FuckTheWorld jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Ogólnie dobry pomysł jak lubisz sobie okaleczać odbyt, tą metalową folijką przyklejoną do spodu matrycy - kal przetestujesz, to koniecznie nam opisz czy się udało.

Myślałem aby przykleić go sobie wyjętego z opakowania wraz z matrycą do pleców (gdybym nakleił na plecu, to potem, już ni chuja nie zejdzie), aczkolwiek nie wiem czy bramki by zareagowały na metal (czyli na to sreberko pod spodem).

Sprawa jest poważna, bo termin nadchodzi.
Prośba pomóżcie
Uwaga! Użytkownik FuckTheWorld jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 634 / 4 / 0
O takie coś to bym bardziej na Torowisku spytał, jak odpowiednio opiszesz sprawę i pokażesz że warto dla Ciebie poświęcić czas to ktoś ogarnięty w temacie powinien odpisać ;)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Możesz coś bliżej nt tego torowiska ?
Byłbym wdzięczny.
  • 634 / 4 / 0
Torowisko - (nie)oficjalny następca Onion Forum.
Adres: http://vjelr2xdaqsgslzr.onion/index.php

Najłatwiej jest się tam dostać korzystając z Tor Browsera. Istnieją jeszcze bramki w zwykłym internecie lecz nie mam do nich zaufania.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
O jaką blaszkę chodzi, co w ogóle chcesz zarzucać?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 423 / 1 / 0
Tel Aviv to z tego co wiem najlepiej kontrolowane lotnisko na świecie. Jeśli miałbym odrazać jedno miejsce do przemytu, to byłby to właśnie Izrael.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 2 / 0
Nie lepiej wysłać zwykłym listem w zwykłej małej białej kopercie odpowiednio sprasowanej w próżniowym opakowaniu ?
  • 3490 / 55 / 0
Ale co wysłać?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 261 / 2 / 0
"dyszkę zieleniny"

Skoro nie można zabrać w podróż ze sobą to chyba lepiej wysłać pocztą i odebrać na miejscu ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.