Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 962 / 272 / 2
zdrówka
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 6 / 1 / 0
Mam do ztestowania medikinet 30 cr.
Przeczytałem faq i przewertowałem kilka innych tematów i dochodze do wniosku ze wady cr (slabsze dzialanie) moge zniwelowac większą dawka, za to bardzo podobaja mi sie zalety - mniejszy zjazd i dluzsze dzialanie.
Wniosek z tego ze nie ma sensu kruszenie etc.
Pozostaje pytanie do ekspertów ile tabletek przyjąć w celu rekreacyjnym.
Szacowalbym 2-3 tabletki na podstawie tego co widziałem na forum ale będę wdzieczny jesli ktos mnie poprawi gdybym sie mylil.
  • 1871 / 304 / 0
Bierz ile lekarz kazał bo i tak, efektów rekreacyjnych, nie odczujesz w wersji opoznionej CR
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 6 / 1 / 0
Czyli sugerujesz ze lepiej jednak skruszyć?
  • 962 / 272 / 2
@hanniballecter15 kruszenie MPH o przedłużonym uwalnianiu (cr) raz, że życzę Ci powodzenia, aby to skruszyć na JEBANY PYŁ, dwa marnotractwo towaru bo przyjmie sie tego wszystkeigo jakies 30% moze w najlepszym przypadku jak spędzisz cały dzień na kruszeniu tych jebanych kulek. - nie warto

also przy ADHD istnieje jedna istotna zasada, albo się leczysz, albo ćpasz i zapamiętaj ją sobie, bo prędzej czy później sobie przypomnisz, że ktoś Ci tak kiedyś napisał i sobie pomyślisz, kurwa jednak miał rację.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 6 / 1 / 0
Ale kto powiedział ze sie lecze? Nawet tytuł tematu wskazuje na rekreacyjne zastosowanie.

Czyli wychodzi ze w swoim pierwszym poscie mialem racje. Ile w takim razie tego wrzucic do pieca by bylo fajnie?
  • 44 / 13 / 0
Proszę, czy ktoś może mi zrobić step-by-step podania I.V tego specyfiku? Z Medininetu. Za wszystkie odpowiedzi J (Szczególnie te coś wnoszące) dziękuje z całego serca 🩷 Chodzi mi o 100% sterylności i sam czysty metylofenidat.
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 1966 / 217 / 0
06 lutego 2025hanniballecter15 pisze:
Mam do ztestowania [...]
A próbowałeś już wziąć całą kapsułkę? Jeśli nie, to taka dawka (1 kapsułka) Cię wystrzeli, jak połkniesz w całości to na cały dzień. Prawdopodobnie będzie na tyle mocno, że poczujesz rozdrażnienie i może też niepokój, a pod koniec dnia będziesz tym zmęczony. To duża dawka. Euforia pojawi się na początku, żeby utrzymać ją dłużej, niestety trzeba dokładać dużo, co wiąże się z coraz większą stymulacją i nieogarem, niepraktyczne zupełnie. Polecam korzystać z małych dawek. Są przyjemne, ale nie urywają dupy, nie powodują też obsesyjnego myślenia, nie dają odbjawów po odstawieniu, nie wywołują uzależnienia w skrócie. Pomagają, a nie obciążają. Małe dawki to 2-3mg jednorazowo, najwyżej 10mg na cały dzień, a w ogóle to do 5mg na dzień najlepiej. Małe dawki kofeiny do tego, polecam małe dawki.
  • 6 / 1 / 0
@gazyfikacja plazmy
Dzięki za radę.
Wobec tego najrozsądniejsze wydaje mi się wzięcie 1 kapsułki (najlepiej rano, na pusty żołądek). Nie mam nic przeciwko mikrodosingowi, ale nie chce się bawić w dzielenie pojedynczej kapsułki bo zbyt mało się na tym znam.

P.S.
Trochę doświadczenia ze stymulantami już mam. Próbowałem także już metylofenidat (zwykły, 2 tabletki,
niestety nie pamiętam gramatury) -wtedy byłem zawiedziony, nawet mnie nie smyrło, więc też nie byłbym taki pewny, że mnie sieknie tak mocno ta 30-ka teraz.
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2025 przez hanniballecter15, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 1966 / 217 / 0
30mg, nawet CR, to zazwyczaj wyraźnie działająca dawka dla osoby nieprzyzwyczajonej. Spróbuj tak zwyczajnie to wziąć najpierw, zgodnie z zaleceniem, powinno być ok. Szukając mocnych doznań w metylo, pozbawiasz się dobrego leku. Miej to na uwadze, bo to dobry lek, szkoda go tracić
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.