Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 1039 / 297 / 2
zdrówka
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 6 / 1 / 0
Mam do ztestowania medikinet 30 cr.
Przeczytałem faq i przewertowałem kilka innych tematów i dochodze do wniosku ze wady cr (slabsze dzialanie) moge zniwelowac większą dawka, za to bardzo podobaja mi sie zalety - mniejszy zjazd i dluzsze dzialanie.
Wniosek z tego ze nie ma sensu kruszenie etc.
Pozostaje pytanie do ekspertów ile tabletek przyjąć w celu rekreacyjnym.
Szacowalbym 2-3 tabletki na podstawie tego co widziałem na forum ale będę wdzieczny jesli ktos mnie poprawi gdybym sie mylil.
  • 1880 / 304 / 0
Bierz ile lekarz kazał bo i tak, efektów rekreacyjnych, nie odczujesz w wersji opoznionej CR
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 6 / 1 / 0
Czyli sugerujesz ze lepiej jednak skruszyć?
  • 1039 / 297 / 2
@hanniballecter15 kruszenie MPH o przedłużonym uwalnianiu (cr) raz, że życzę Ci powodzenia, aby to skruszyć na JEBANY PYŁ, dwa marnotractwo towaru bo przyjmie sie tego wszystkeigo jakies 30% moze w najlepszym przypadku jak spędzisz cały dzień na kruszeniu tych jebanych kulek. - nie warto

also przy ADHD istnieje jedna istotna zasada, albo się leczysz, albo ćpasz i zapamiętaj ją sobie, bo prędzej czy później sobie przypomnisz, że ktoś Ci tak kiedyś napisał i sobie pomyślisz, kurwa jednak miał rację.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 6 / 1 / 0
Ale kto powiedział ze sie lecze? Nawet tytuł tematu wskazuje na rekreacyjne zastosowanie.

Czyli wychodzi ze w swoim pierwszym poscie mialem racje. Ile w takim razie tego wrzucic do pieca by bylo fajnie?
  • 46 / 13 / 0
Proszę, czy ktoś może mi zrobić step-by-step podania I.V tego specyfiku? Z Medininetu. Za wszystkie odpowiedzi J (Szczególnie te coś wnoszące) dziękuje z całego serca 🩷 Chodzi mi o 100% sterylności i sam czysty metylofenidat.
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 1967 / 222 / 0
06 lutego 2025hanniballecter15 pisze:
Mam do ztestowania [...]
A próbowałeś już wziąć całą kapsułkę? Jeśli nie, to taka dawka (1 kapsułka) Cię wystrzeli, jak połkniesz w całości to na cały dzień. Prawdopodobnie będzie na tyle mocno, że poczujesz rozdrażnienie i może też niepokój, a pod koniec dnia będziesz tym zmęczony. To duża dawka. Euforia pojawi się na początku, żeby utrzymać ją dłużej, niestety trzeba dokładać dużo, co wiąże się z coraz większą stymulacją i nieogarem, niepraktyczne zupełnie. Polecam korzystać z małych dawek. Są przyjemne, ale nie urywają dupy, nie powodują też obsesyjnego myślenia, nie dają odbjawów po odstawieniu, nie wywołują uzależnienia w skrócie. Pomagają, a nie obciążają. Małe dawki to 2-3mg jednorazowo, najwyżej 10mg na cały dzień, a w ogóle to do 5mg na dzień najlepiej. Małe dawki kofeiny do tego, polecam małe dawki.
  • 6 / 1 / 0
@gazyfikacja plazmy
Dzięki za radę.
Wobec tego najrozsądniejsze wydaje mi się wzięcie 1 kapsułki (najlepiej rano, na pusty żołądek). Nie mam nic przeciwko mikrodosingowi, ale nie chce się bawić w dzielenie pojedynczej kapsułki bo zbyt mało się na tym znam.

P.S.
Trochę doświadczenia ze stymulantami już mam. Próbowałem także już metylofenidat (zwykły, 2 tabletki,
niestety nie pamiętam gramatury) -wtedy byłem zawiedziony, nawet mnie nie smyrło, więc też nie byłbym taki pewny, że mnie sieknie tak mocno ta 30-ka teraz.
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2025 przez hanniballecter15, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 1967 / 222 / 0
30mg, nawet CR, to zazwyczaj wyraźnie działająca dawka dla osoby nieprzyzwyczajonej. Spróbuj tak zwyczajnie to wziąć najpierw, zgodnie z zaleceniem, powinno być ok. Szukając mocnych doznań w metylo, pozbawiasz się dobrego leku. Miej to na uwadze, bo to dobry lek, szkoda go tracić
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.