Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 8 / / 0
odżywiam się dobrze, optymalnie.

Powiem szczerze że nie kminie tej substancji czasami.
Strasznie kapryśna przez to że bardzo szybko ją metabolizuję.
Chciałbym wypróbować amfetaminę - czekam na Elvanse.
Ona ma chyba 4 krotnie większy czas półtrwania więc powinno być stabilniej jeśli chodzi o działanie. Bo tu jest taka zabawa niestety i nie ma żadnej stabilności i trzeba ciągle tabsy brać... Dobrze że pracuje zdalnie więc moge w domu sobie to wszystko poogarniać na spokojnie.
  • 8 / / 0
no chyba że odpala mi się czasami coś w rodzaju OCD? zaczynam się bawić włosami, czuje niepokój, chętnie bym obgryzał paznokcie? albo za mała dawka i to zjazd? nie wiem juz w sumie.
  • 287 / 140 / 0
@kokojambo1995 z jakiego powodu bierzesz MPH
  • 8 / / 0
ADHD
  • 348 / 264 / 0
Ja zacznę swoją przygodę z pierwszym stymulantem jutro. 20 mg Medikinet. Zależy mi na poprawie skupienia i lepszym myśleniu,
null
  • 1 / / 0
A ja mam do was pytanie.
Jak u was z tolerancja?
Bo ja np dziś wzialem w sumie 280mg w ciągu 3,4h
I jakieś rewelacji jak kiedyś już nie było
:--(
Jak sprawić żeby mniejsze dawki dobrze działały?
Czy metylo wchodzi w reakcje z ssri i snri przez co słabiej działa?
  • 79 / 22 / 0
Dwa dni temu po ponad 5letniej przerwie wrzuciłem w siebie 30mg - 20 p.o., po czasie kolejne 10 nosal.
Nie wiem co ja takiego fantastycznego widziałem w tej substancji, zdecydowanie lepiej działa na mnie Modafinil.
"jak Ci się nie podoba rzeczywistość, to sobie idź gdzie indziej".
  • 3 / 1 / 0
Schodze z MPH to zera, mocno mnie uzależnił, największym błedem było przyjęcie tego kiedykolwiek donosowo. Dopoki jemy tabsy z zaleceniami etc to jest mega świetny, bardzo poprawia jakość życia
  • 149 / 20 / 0
12 maja 20235matrix pisze:
11 maja 2023sur10za pisze:
A wy wszyscy wiecie ze bezpieczna dobowa dawka to 60mg max a z tym waszym braniem 200mg to jest po prostu cpanie i w takich dawkach jest neurotoksyczny

nie moge czytac takich bzdur. nawet limit w Pl jest 80mg/d na osobe (ale to dla dzieci) wiec wiadomo, że ciezka osoba dorosła potrzebuje 2x wieksza dawke i to nie jest cpanie jak masz adhd/add i spektrum, ale pewnie wiesz lepiej specjalisto
Na każdej stronie możesz przeczytać ze maksymalna dawka to 60mg/dzień, nawet na ulotce medikinetu pisze ze 60 dziennie to maks, @Tyler Durden który bierze MPH 13 lat niejednokrotnie pisał żeby nie przekraczać 60mg, a ty będziesz pisał ze 200 na dzień to norma i dorośli tyle potrzebują, za takie posty powinien być warn, pozdro

http://journals.plos.org/plosone/articl ... #abstract0
Badanie na myszach, w którym wykazano ze wysokie dawki MPH są neurotoksyczne i powodują degradacje neuronów dopaminowych. Ale przecież ulotka i badania to bzdury i lepiej wpierdalać pół paczki dziennie
  • 348 / 264 / 0
Jak wygląda come down po MPH? bralem pierwszy raz i nie czulem mega stymulacji ale 20 mg za 15 pln no to mowie chuj sproboje mimo ze nawet kawy nie pije (ale ja na kawe chyba mam jakies uczulenie czy cos), no i poczulem przeplyw energii ale takiej naturalnej a po czasie wpadlo mi z 1000 zajebistych pomyslow / projektow ktore moge zrealizowac wiec pomoglo na myslenie. Jutro zobacze jak z Concerta 38 mg ale watpie ze bedzie taki strzal "myslenia" ale kto wie. A dziwne bo wzialem dwa klony a bekam i czuje sie jakbym mial mini atak pani ale po zejsciu nie w trakcie. Ktoś kto stosuje może się wypowiedzieć?
null
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.