Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 287 / 140 / 0
@00
Rozwiniesz swoją wypowiedź?
O tolerke Ci chodzi czy Ci źle po tym specyfiku?
  • 68 / 16 / 0
Próbował ktoś z was Gaba Flipa, to znaczy metylofenidat + Pregabalina?
Jak się czuliście po tym? Czy jest to bezpieczne?
  • 8 / / 0
ja się zastanawiam bo czasami na metylo mam taki niepokój wewnętrzny na zejściu, a czasami nawet podczas działania. Są dni że cały czas normalnie działa- czuje tylko wracający nieogar. Cholera wie od czego to zależy... nie mogę dojść do żadnego konstruktywnego wniosku. Dawki terapeutyczne jak coś.
  • 287 / 140 / 0
@kokojambo1995
a dobrze sie odżywiasz i pijesz elektrolity?
  • 44 / 1 / 0
@kokojambo1995 strzelam że to jest burdel w głowie przez nie wiem nadmiar (?) katecholamin? Odżywanie czy hehe elektrolity nie mają aż tak na to wpływu tylko tachyfilaksja (tolerancja na substancje psychoaktywną.)
  • 287 / 140 / 0
o tolerancji nie pisałem bo to zbyt oczywiste, a odżywianie i hehe elektrolity są ważne, wiem z autopsji
  • 149 / 20 / 0
A wy wszyscy wiecie ze bezpieczna dobowa dawka to 60mg max a z tym waszym braniem 200mg to jest po prostu cpanie i w takich dawkach jest neurotoksyczny
  • 287 / 140 / 0
rozwiń, pokaż badania, cokolwiek
  • 44 / 1 / 0
Ja też nie za bardzo wierze że MPH jest neurotoksyczny przecież by tego w aptekach nie było (chyba?)
  • 287 / 140 / 0
11 maja 2023sur10za pisze:
A wy wszyscy wiecie ze bezpieczna dobowa dawka to 60mg max a z tym waszym braniem 200mg to jest po prostu cpanie i w takich dawkach jest neurotoksyczny

nie moge czytac takich bzdur. nawet limit w Pl jest 80mg/d na osobe (ale to dla dzieci) wiec wiadomo, że ciezka osoba dorosła potrzebuje 2x wieksza dawke i to nie jest cpanie jak masz adhd/add i spektrum, ale pewnie wiesz lepiej specjalisto
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.