Parathormon pisze:Z mojego doświadczenia - meta nie przebija mefa tj. na giga tolerce mefowej ruszał mnie mef w ultra-ilości, a 200mg mety vapo dało efekt niedoćpania i rozczarowania do tego po braku fazy niemiła zwała... Aż mnie trzepie jak sobie ten epizod przypomnę brrrr... Po co mi to było...
chujowa meta - tyle w temacie
Ale tak, piko w krysztale to bajka. Przestaje nią jednak być, gdy po tygodniu palenia po 15 godzin dziennie, siedzisz w pustym pokoju trzymając methpipe, wypuszczasz kolejne kłęby białego dymu i patrzysz w martwy punkt, trzęsąc się i majacząc.
Parathormon pisze:Z mojego doświadczenia - meta nie przebija mefa tj. na giga tolerce mefowej ruszał mnie mef w ultra-ilości, a 200mg mety vapo dało efekt niedoćpania i rozczarowania do tego po braku fazy niemiła zwała... Aż mnie trzepie jak sobie ten epizod przypomnę brrrr... Po co mi to było...
Czysta, krystaliczna meth (najlepiej prosto z gara) ma nieporównywalne do żadnego innego narkotyku działanie. Crystal meth kupiona od kogoś, gdy przebyła już pewną drogą i zdążyła stracić na wartości, też powinna zrobić spore wrażenie, zwłaszcza w takiej dawce. Efekt niedoćpania zawsze jest, stąd masakryczna chęć na dorzutkę, ale pierwsze pierdolnięcie jest niezastąpione. Opisywałam to tutaj.
Przy dobrym temacie przypominanie sobie "tych epizodów" wywołuje tylko ciśnienie, nie odrazę. Odraza przychodzi później, po wielu ciągach, psychozach i psychofizycznej degeneracji. Po prostu wyjebali Cię w dupkę. Spory między meth a MDMA jeszcze można rozstrzygać, ale mefedron to słabsza liga, stymulant niższej rangi, który przy dobrej mecie nie ma nic do gadania.
meta byla taka o jakiej mozecie pomarzyc - czysty izomer S po destylacji i kilkukrotnej rekrystalizacji, ale ja juz bylem w takim stanie ze pol grama mefa sniffem (sensu w tym za duzo nie bylo) - tez dobrego mefa - dawalo mi moze 5-8 minut namiastki euforii.
mef prawda ze jest krotki i w tym aspekcie do mety mu dalleko, ale gdyby wziac najlepsze 2 minuty z mety i z mefa to te z mefa przebija euforycznie mete... Taki wniosek czlowieka, ktory doszedl do tolerancji ostatecznej.
Nizszej rangi to moze ty jestes na odlotach kartoflu - wez sobie w odbyt wsadz takie łzawe gadki z dzialu tematycznego.
Btw - gram amfetaminy desperacko w tamtym okresie ojebalem na przestrzeni 8 godzin goniac za euforia - tez niestety jej nie znalazlrm.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.