po meth jazda nie ma konca raczej
02 maja 2020awonor pisze: to pierwsza rzecz ktora klepie mnie za mocno i na za dlugo, to jedyna taka rzecz jakiej probowalem, meh. po frycie, nawet tej prima, doba i czlowiek spi
po meth jazda nie ma konca raczej
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
edit. ja tez myslalem ze juz spalilem sobie receptory od fety i nie dam rady leciec tygodnia, ale po sprobowaniu meth moge smialo powiedziec ze znow moge robic tygodniowe maratony (choc nie wiem jak dlugo bym dal rade, przy ubokach meth)
ja latam
po meth mocno mnie rozkojarzylo, do roboty moze i fizycznie wytrzymam dwie-trzy dobrywysilku, ale w glowie przejde star wars w psychiatryku w predkosci swiatla.
wspolmiernie do dzialania, zjazd jest duzo gorszy po meth, ale cena jest adewatna do doznan
edit. tez wole fete, meth to narzedzie szatana, [pizda trwa bez konca
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.