po meth jazda nie ma konca raczej
02 maja 2020awonor pisze: to pierwsza rzecz ktora klepie mnie za mocno i na za dlugo, to jedyna taka rzecz jakiej probowalem, meh. po frycie, nawet tej prima, doba i czlowiek spi
po meth jazda nie ma konca raczej
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
edit. ja tez myslalem ze juz spalilem sobie receptory od fety i nie dam rady leciec tygodnia, ale po sprobowaniu meth moge smialo powiedziec ze znow moge robic tygodniowe maratony (choc nie wiem jak dlugo bym dal rade, przy ubokach meth)
ja latam
po meth mocno mnie rozkojarzylo, do roboty moze i fizycznie wytrzymam dwie-trzy dobrywysilku, ale w glowie przejde star wars w psychiatryku w predkosci swiatla.
wspolmiernie do dzialania, zjazd jest duzo gorszy po meth, ale cena jest adewatna do doznan
edit. tez wole fete, meth to narzedzie szatana, [pizda trwa bez konca
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.