Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Dni po prostu lecą jak szalone, ale na mecie ta „dylatacja” mam wrażenie że potężniejsza
  • 459 / 59 / 0
dni zapierdalaja jak szalone, jak juz poczujesz ten rush to pozniej nie ma swiata poza nim. jak juz czlowiek zaskoczy co sie dzieje to nie ma co zbierac
  • 31 / 14 / 0
Dlatego nie rekomenduje się w ogóle zaczynania z tym diabłem. Potem żaden stymulant nie smakuje już tak samo i nie dorównuje mecie. Lepiej żyć w nieświadomości i może lepiej, że u nas zamiast epidemii piko jest epidemia beta ketonów. Przecież to by był istny rozpierdol jakby te małolaty, w sposób jaki ćpają, waliły mete.
  • 1 / / 0
Witam . Na początku zaznaczę, że nigdy nie zagłębiałem się bardziej nad tym jak działa metamfetamına na organizm człowieka, a wszystko co "wiem" to z autopsji.
Pierwszy raz miałem styczność z piko 14 lat temu , a od 10 lat jest ze mną na codzień . Najdłuższa przerwa trwała kilka dni , w których dużo spałem, byłem lekko nerwowy i ogólnie bez życia, ale znośnie . Stać mnie na zakup tego wiec nigdy nie potrzebowałem chodzić i kombinować, kraść, wynosić z domu żeby mieć piko . Dziennie potrzebuję od 0.3g/0.5g do 0.7g przy czym pierwsza kreska to 3/4 podanych wyżej wartości. 90% ludzi nigdy nie pomyślało, że mogę zażywać narkotyki. W wieku 34lat mam wszystkie zęby, a jedyny zepsuty ząb to ósemka. Wciągam tylko w nosa .

przeniesiono do wątku głównego - WRB
  • 31 / 14 / 0
14 lat walenia piko i nie zagłębiałeś się w to jak meta działa?
  • 3 / / 0
Siema ludzie. Mam 1g mety lecz niestety przez przypadek wyprałem ją w woreczku strunowym w pralce. Większe kryształki były niby suche ale dużo było drobinek które się przyklejały do palca i ogólnie temat był wilgotny. Zostawiłem to w otwartej samarce w plecaku i przypomniałem sobie po tygodniu. Temat jest suchutki ale pytanie czy po praniu i tygodniu leżenia w otwartej Samarce temat mógł stracić na mocy? Jest sens w ogóle próbować tej mety po takich przebojach czy raczej sobie odpuścić ze względu na pranie w wodzie z kapsułka?
  • 1 / / 0
Hej , jestem nowa i nie wiem jak dodać post więc zapytam tutaj.
1 jak dodać post
2 Czemu po metamfetamine uwidaczniają się niebieskie żyły wewnątrz dłoni?
metamfetamina wciągana nosem żadnych iniekcji nigdy nie było
  • 4310 / 699 / 2117
@Abcnarcos skurcz naczyń, a przede wszystkim zwiększenie ciśnienia krwi podczas brania mety może uwydatnić (ukazać żyły) na twoich dłoniach/rękach i innych częściach ciała.

Czemu niebieskie? Sam nie mam pojęcia - być może Ci się wydaje, że mają one taki odcień. Zrób zdjęcie i pokaż.

Co do wyskakiwania żył, to na pewno jestem pewien, że spowodowane są dużym ciśnieniem, a przy okazji jak masz niską wagę, to widać je jeszcze bardziej.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 4894 / 853 / 0
Przy amfetaminie takie cos to była norma już w 2 dniu lotu więc po mecie wcale mnie to nie dziwi.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Pierwszy raz mam styczność z meta. Dawka 30mg dała mi spoko działanie ale doświadczyłem drgania mięśni i powieki. Czym to może być spowodowane?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.