Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Dni po prostu lecą jak szalone, ale na mecie ta „dylatacja” mam wrażenie że potężniejsza
  • 459 / 59 / 0
dni zapierdalaja jak szalone, jak juz poczujesz ten rush to pozniej nie ma swiata poza nim. jak juz czlowiek zaskoczy co sie dzieje to nie ma co zbierac
  • 31 / 14 / 0
Dlatego nie rekomenduje się w ogóle zaczynania z tym diabłem. Potem żaden stymulant nie smakuje już tak samo i nie dorównuje mecie. Lepiej żyć w nieświadomości i może lepiej, że u nas zamiast epidemii piko jest epidemia beta ketonów. Przecież to by był istny rozpierdol jakby te małolaty, w sposób jaki ćpają, waliły mete.
  • 1 / / 0
Witam . Na początku zaznaczę, że nigdy nie zagłębiałem się bardziej nad tym jak działa metamfetamına na organizm człowieka, a wszystko co "wiem" to z autopsji.
Pierwszy raz miałem styczność z piko 14 lat temu , a od 10 lat jest ze mną na codzień . Najdłuższa przerwa trwała kilka dni , w których dużo spałem, byłem lekko nerwowy i ogólnie bez życia, ale znośnie . Stać mnie na zakup tego wiec nigdy nie potrzebowałem chodzić i kombinować, kraść, wynosić z domu żeby mieć piko . Dziennie potrzebuję od 0.3g/0.5g do 0.7g przy czym pierwsza kreska to 3/4 podanych wyżej wartości. 90% ludzi nigdy nie pomyślało, że mogę zażywać narkotyki. W wieku 34lat mam wszystkie zęby, a jedyny zepsuty ząb to ósemka. Wciągam tylko w nosa .

przeniesiono do wątku głównego - WRB
  • 31 / 14 / 0
14 lat walenia piko i nie zagłębiałeś się w to jak meta działa?
  • 3 / / 0
Siema ludzie. Mam 1g mety lecz niestety przez przypadek wyprałem ją w woreczku strunowym w pralce. Większe kryształki były niby suche ale dużo było drobinek które się przyklejały do palca i ogólnie temat był wilgotny. Zostawiłem to w otwartej samarce w plecaku i przypomniałem sobie po tygodniu. Temat jest suchutki ale pytanie czy po praniu i tygodniu leżenia w otwartej Samarce temat mógł stracić na mocy? Jest sens w ogóle próbować tej mety po takich przebojach czy raczej sobie odpuścić ze względu na pranie w wodzie z kapsułka?
  • 1 / / 0
Hej , jestem nowa i nie wiem jak dodać post więc zapytam tutaj.
1 jak dodać post
2 Czemu po metamfetamine uwidaczniają się niebieskie żyły wewnątrz dłoni?
metamfetamina wciągana nosem żadnych iniekcji nigdy nie było
  • 4310 / 699 / 2117
@Abcnarcos skurcz naczyń, a przede wszystkim zwiększenie ciśnienia krwi podczas brania mety może uwydatnić (ukazać żyły) na twoich dłoniach/rękach i innych częściach ciała.

Czemu niebieskie? Sam nie mam pojęcia - być może Ci się wydaje, że mają one taki odcień. Zrób zdjęcie i pokaż.

Co do wyskakiwania żył, to na pewno jestem pewien, że spowodowane są dużym ciśnieniem, a przy okazji jak masz niską wagę, to widać je jeszcze bardziej.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 4894 / 853 / 0
Przy amfetaminie takie cos to była norma już w 2 dniu lotu więc po mecie wcale mnie to nie dziwi.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Pierwszy raz mam styczność z meta. Dawka 30mg dała mi spoko działanie ale doświadczyłem drgania mięśni i powieki. Czym to może być spowodowane?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.