Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 26 / 3 / 0
witam jestem nowy na forum, mam pytanie dotyczace mieszania dragow, jak wyglada sprawa malej kreski meth potem dobicie amfa do tego moze jakies dropsy, smiertelne to jest ? czy moze byc fajna zabawa... ? ogolnie to lubie troszke sie potyrac, czesto robilem miksy amf i tablety, a teraz dostalem od kolegi ze slowacji 0.5gr meth i nie wiem z czym to moge z miksowac, ogolonie lubie miksowac ale nie chcialbym sie przekrecic :D mam nadzieje ze mi pomozecie, pozdrawiam
  • 368 / 10 / 0
Stymulantów nie mieszaj mój drogi bo zawału albo wylewu możesz dostać chyba że małe dawki (amfa+kofeina kiedyś mój ulubiony miks). Miks z depresantami jest cudowny można zwiększyć dawkę bez zbędnego obciążenia dla serca (euforia wygina).
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 17 / 2 / 0
Jak już chcesz mieszać stymulanty to pamiętaj żeby nie mieszać FETY z metamfetaminą i MDMA to może być śmiertelne...
Uwaga! Użytkownik LoVeCrAcK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 3 / 0
LoVeCrAcK pisze:
Jak już chcesz mieszać stymulanty to pamiętaj żeby nie mieszać FETY z metamfetaminą i MDMA to może być śmiertelne...

hehe no dzieki kolego mozliwe ze uratowales mi zycie ;) bo jeszcze dostalem ostatnio pare pigulek (podobno na mdma) ale to trzeba sprawdzic, wczesniej zasze mieszalem fete z pigulami , troszke konskie dawki i dawalem rade fajna fazka byla, dlatego nie wiedzialem jak meth, bo jej jeszcze nigdy nie fukalem, tak myslalem zeby na probe 100mg strzeliic i pozniej czym jeszcze doladowac... mam jeszcze koks do wyboru :)
  • 20 / / 0
LoVeCrAcK pisze:
Jak już chcesz mieszać stymulanty to pamiętaj żeby nie mieszać FETY z metamfetaminą
Święta prawda, mój jeden jedyny raz, kiedy zeszłam, było właśnie od tego miksu...(piko+wład). Serducho nie wytrzymuję, tachykardia i musisz w szpitalu się przyznać, co zżarłeś :-/ a to nigdy nie jest przyjemne...
Matka wie, że ćpiesz???
++
  • 235 / 6 / 0
sarenkaa pisze:
LoVeCrAcK pisze:
Jak już chcesz mieszać stymulanty to pamiętaj żeby nie mieszać FETY z metamfetaminą
Święta prawda, mój jeden jedyny raz, kiedy zeszłam, było właśnie od tego miksu...(piko+wład). Serducho nie wytrzymuję, tachykardia i musisz w szpitalu się przyznać, co zżarłeś :-/ a to nigdy nie jest przyjemne...
Kurde a ja głupi waliłem Włada potem meth i jakoś to było.Wygląda na to że miałem szczęście.Z drugiej strony czy ja wiem? Stymulant+super stymulant.Nie myślicie że to tak jakby zjadł Włada plus Piko= Wład+Dużo dużo dużo dużo dużo......dużo Włada?
Wiem że meth to meth(Niestety:)) ale czy naprawdę aż takie ryzyko?Co myślisz Sarenkaa? w
p.s. w sumie w szpitalu zawsze lepiej powiedziec jak było wtedy chociaż wiedzą jak działać...........
  • 110 / 1 / 0
A jak jest z wyrabianiem tolerancji? Po ilu dniach, tygodniach, miesiącach od ostatniego wzięcia metamfetaminy efekt ponownego wzięcia będzie taki sam? Czy ma ktoś jakieś doświadczenie w tej kwestii? ;)
Jest dobrze, w końcu nic nie dzieje się bez powodu.
  • 235 / 6 / 0
Ja mam spore.Jak zjesz robisz dzień góra dwa dni przerwy i robi tak samo oczywiście biorąc pod uwagę że jadłeś tylko jeden dzień przed przerwą.Oczywiście dzień po dniu też porobi ale na drugi dzień walenia jest już jakoś inaczej,na trzeci to już w ogóle powoli paranoja się w głowie robi(mimo tego tego idzie ogarnać,ale to już nie to samo co po paru dniach przerwy)Podsumowując jeśłi robisz paro dniowe przerwy i nie walisz dzień w dzień to nie ma raczej mowy o szybko skaczacej tolerce ale licz się z tym że po paru dobrych razach sam z siebie masz ochotę na większe dawki,bo jak już trochę ją poznasz to wiesz że możesz sobie pozwolić na więcej.Ja jem często ale zdarzają mi sie 2 tygodniowe przerwy i wtedy po przyjebaniu robi jak złoto:)Gorzej jak się ma stały dostęp,N.P.Dzisiaj wypiłem z kumplem po parę piw i uroił się pomysł żeby coś wszamać,no i chlas:telefon czy można w kredo?Oczywiście tak,dojazd na krechę a potem płać Ty panie na wypłatę:) taka jest meth.....Hm
  • 110 / 1 / 0
Dzięki za odpowiedz. O taką właśnie mi chodziło. ;)
Jest dobrze, w końcu nic nie dzieje się bez powodu.
  • 269 / 7 / 0
jak z tym pukaniem?
czytałam, że na gynoid słabo podziałało. jak przygotowałaś roztwór?
a może można by dorzucić jeszcze czegoś do pompki?
została mi ostatnia porcja i chce ją najlepiej spożytkować.
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.