LoVeCrAcK pisze: Jak już chcesz mieszać stymulanty to pamiętaj żeby nie mieszać FETY z metamfetaminą i MDMA to może być śmiertelne...
hehe no dzieki kolego mozliwe ze uratowales mi zycie ;) bo jeszcze dostalem ostatnio pare pigulek (podobno na mdma) ale to trzeba sprawdzic, wczesniej zasze mieszalem fete z pigulami , troszke konskie dawki i dawalem rade fajna fazka byla, dlatego nie wiedzialem jak meth, bo jej jeszcze nigdy nie fukalem, tak myslalem zeby na probe 100mg strzeliic i pozniej czym jeszcze doladowac... mam jeszcze koks do wyboru :)
LoVeCrAcK pisze:Jak już chcesz mieszać stymulanty to pamiętaj żeby nie mieszać FETY z metamfetaminą
++
sarenkaa pisze:Święta prawda, mój jeden jedyny raz, kiedy zeszłam, było właśnie od tego miksu...(piko+wład). Serducho nie wytrzymuję, tachykardia i musisz w szpitalu się przyznać, co zżarłeś :-/ a to nigdy nie jest przyjemne...LoVeCrAcK pisze:Jak już chcesz mieszać stymulanty to pamiętaj żeby nie mieszać FETY z metamfetaminą
Wiem że meth to meth(Niestety:)) ale czy naprawdę aż takie ryzyko?Co myślisz Sarenkaa? w
p.s. w sumie w szpitalu zawsze lepiej powiedziec jak było wtedy chociaż wiedzą jak działać...........
czytałam, że na gynoid słabo podziałało. jak przygotowałaś roztwór?
a może można by dorzucić jeszcze czegoś do pompki?
została mi ostatnia porcja i chce ją najlepiej spożytkować.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.