4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 577 / 11 / 0
Oj mef mnie zdradzil... Przyjete 3x cherry koko wczoraj na dyskotece. Zamiast eufori itp. jak bywalo wczesniej otrzymalem skurwielska stymulacje + straszna psychoza jak po amf :( Cala impra zjebana siedzialem w boksie i czailem sie jak idiota i wkrecalem sobie ze wszyscy na mnie patrza i chca mi dojebac. Nic odpuszczam sobie ten srodek nawet i dobrze bo za drogi. Myslalem ze dzialaie bedzie takie same zawsze czyli euforia+ empatia + zero schiz a tu taki psikus. Jednak co stymulant to stymulant. Do tego laska mi sie pyta co ja taki smutny itp. a oczy mialem najwieksze z calej dyskoteki bo sami kurwa pijacy... Czy ktos z was tez mial takie gowno w glowie juz po mefie czy tylko ja taki zryty jestem? Albo zmienili sklad w cherry koko nie wiem ...
  • 481 / 6 / 0
mysle ze zmienili skład i chyba na pewno bo zdołowac zaraz na dzien dobry to raczej niemozliwe jest z mefiolcem :-/
Zwariowac ,ocipiec,schizowac i inne takie ale aktywne przejawy to i owszem ale to to raczej nie był mef
On nie zdradza w teaki sposób,robi to bardziej subtelnie ;-) bo to wyrafinowany sexy motherfucker skubany :gun:
Poza tym czytałem gdzis ostatnio ze mieli to zrobic,znaczy mieszanka gotowa byla od dawna(bez mefa) tylko ze mieli zaczac ja
jakos własnie tak od czerwca wprowadzac i mam nadzieje ze sie myle co do nowego składu a własciwie głownego składnika ktory tam nasypali :-/
  • 60 / 2 / 0
A chciałem pojechać po koko bo taniutko jest teraz :( to nie kupuje w takim razie ;/
  • 481 / 6 / 0
a bie lepiej zamowic sam stary składnik sobie?
  • 809 / 15 / 0
jaki jest sens brać koko , u mnie zdzierają 75zł za 0,5. wytłumaczy mi ktoś?
  • 48 / / 0
jak jest z dostępnością mefa i jego pochodnych w Czechach? w sumie rowerkiem do granicy 15 min a w Polsce delegalizacja już niedługo
  • 809 / 15 / 0
gwatemel pisze:
jak jest z dostępnością mefa i jego pochodnych w Czechach? w sumie rowerkiem do granicy 15 min a w Polsce delegalizacja już niedługo
a jak ty chcesz go kupić w czechach?
  • 2814 / 14 / 0
Sprowadzić z Chin można,a nie tylko kupować u pośredników.

Poszukam informacji na ten temat.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
@ PCP

byłbym wdzięczny, gdybyś podał info nt. sprowadzenia mefedronu z Chin.
  • 2814 / 14 / 0
Nie mogę odnaleźć informacji na temat legalności 4-MMC w Czechach.Nawet jakiegoś ogólnego wykazu substancji kontrolowanych.

Ja nigdy nie sprowadzałem 4-MMC z Chin.Znam tylko teorię.Na serwisach typu alibaba.com można znaleźć oferty sprzedaży.Piszesz do sprzedawcy,dokonujesz niewielkiego zakupu w celu zweryfikowania sprzedawcy(dużo oszustów),a jeśli się powiedzie dokonujesz większego zakupu.
Poza tym istnieją zagraniczne sklepy zajmujące się sprzedażą tej substancji.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.