Zwariowac ,ocipiec,schizowac i inne takie ale aktywne przejawy to i owszem ale to to raczej nie był mef
On nie zdradza w teaki sposób,robi to bardziej subtelnie ;-) bo to wyrafinowany sexy motherfucker skubany
Poza tym czytałem gdzis ostatnio ze mieli to zrobic,znaczy mieszanka gotowa byla od dawna(bez mefa) tylko ze mieli zaczac ja
jakos własnie tak od czerwca wprowadzac i mam nadzieje ze sie myle co do nowego składu a własciwie głownego składnika ktory tam nasypali :-/
gwatemel pisze:jak jest z dostępnością mefa i jego pochodnych w Czechach? w sumie rowerkiem do granicy 15 min a w Polsce delegalizacja już niedługo
Poszukam informacji na ten temat.
Ja nigdy nie sprowadzałem 4-MMC z Chin.Znam tylko teorię.Na serwisach typu alibaba.com można znaleźć oferty sprzedaży.Piszesz do sprzedawcy,dokonujesz niewielkiego zakupu w celu zweryfikowania sprzedawcy(dużo oszustów),a jeśli się powiedzie dokonujesz większego zakupu.
Poza tym istnieją zagraniczne sklepy zajmujące się sprzedażą tej substancji.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.