4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Azot »
według mnie większy... koksu tak nie wciągam jak mefa ... mef jest porównywalny do hery jeśli chodzi o uzależnienie psychiczne
  • 166 / / 0
Nie przesadzasz? Na mefa rośnie przecież dość szybko tolerancja.
  • 23 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xxlk »
też szybko spada :). Jak z kumplem mielismy ok. 12godzinny ciag to po 12stej godzinie przyjebalismy po 500mg na raz w klamki i prawie efektow nie bylo (oprocz lekkiego speeda) sie zdziwilismy troche ale jestem w 90% pewny ze tak tolerancje sobie "wyrobilismy" przez tamten okres czasu, nastepnego dnia było normalnie 150mg zaspokoilo me pragnienie.
  • 92 / 1 / 0
blackdevil pisze:
Jak się ma potencjał uzależniający mefa do koki? Większy czy mniejszy?
z tego co można przeczytac na forum - mef jest bardziej uzalezniajacy
dla mnie mef nie ma żadnego potencjalu uzalezniającego, znajduje w nim coraz wiecej minusów
Mało serdecznie pozdrawiam domorosłych agentów, których misją wydaje się być łażenie za mną po necie ;]
  • 153 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MeneVes »
jesli znajdujesz minusy to nadal sie go trzymasz, no popatrz.
mef jest ma bardzo duzy potencjal uzalezniajacy (psychiczny); nawet jak stwierdzisz ze jest juz do bani, ze przestal dzialac albo ze charakter doswiadczenia jaki powoduje po uzyciu sporo sie zmienil,splycil to i tak za tydzien, dwa lub trzy przypomnisz sobie... ten najlepszy raz, i znow wracamy do poczatku. I potem łaaaaaaa....
  • 351 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Migrant »
Gdzież mefa kurwa do kokainy porównywać. To tak jak słonia porównywać do mrówki jadowitej :-) Wątek do śmieci
  • 92 / 1 / 0
[quote="koniu19"]
Gdzież mefa kurwa do kokainy porównywać. To tak jak słonia porównywać do mrówki jadowitej ]

no chocby dlatego:
http://wiadomosci.onet.pl/2143165,12,le ... ,item.html
bo wlasnie obie rzeczy są porównywane....mimo, ze wg mnie porownanie nietrafione
Mało serdecznie pozdrawiam domorosłych agentów, których misją wydaje się być łażenie za mną po necie ;]
  • 351 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Migrant »
[quote="NajwyższyCzasNaRejestracje"]

http]

Dawka pomieszana z głupotą czyni truciznę.
  • 2497 / 48 / 0
99% mefedronistow nie probowalo nawet kokainy, albo jak juz, to jakis 10% szit.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 6 / 0
Według mnie nie ma żadnego porównania między koksem a mefem.
Próbowałem jedno i drugie wiele razy (to pierwsze więcej) i nigdy bym nawet nie śmiał porównywać tych dwóch substancji.
Myślę, że koniu19 najlepiej to ujął.
A własciwości uzelażniejące? Według mnie to sprawa jednostki. Ja na przykład nigdy nie uzależniłbym się od mefa. Fakt faktem, lubię go, ale nie częściej jak kilka razy do roku w ilości ok 500mg jednorazowo . A koks? Gdybym miał do niego stały dostęp i walutę na niego, to traktowałbym go jako lepszy zamiennik kawy :)
Także krótko mówiąc porównanie z dupy wzięte. Ale są gusta i guściki, więc nie rozmawiajmy o nich, bo nikt jeszcze nie doszedł do konsensusu w tej sprawie i szczerze wątpię żeby i nam się udało.

co pojawialo sie dopiero po 0,5g koko na jedno wciagniecie.
Tu się uśmiałem. Dziewczyno, gdybyś walnęła 0.5g koksu nawet słabej jakości (ok.50%) to by cię z butów za przeproszeniem wyjebało ;-)

A tak w poza tematem, to za chwilę rozpoczyna się miks koko z mefem. Jak znajdę czas to opiszę.
"Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by móc bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
E. Hemingway
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową - nowy wydział w strukturach KWP w Lublinie

Dziś w strukturze KWP w Lublinie rozpoczyna działalność Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową. Powstanie tej komórki, wyodrębnionej z Wydziału Kryminalnego, jest odpowiedzią na zagrożenie ze strony przestępczości narkotykowej. Tylko w ubiegłym roku na terenie województwa lubelskiego zabezpieczyliśmy ponad 800 kg narkotyków, zlikwidowaliśmy blisko 50 plantacji konopi innych niż włókniste, zatrzymaliśmy na gorącym uczynku blisko 950 osób podejrzanych o tego rodzaju przestępstwa.

Bolesław Piecha: alkohol powinien być sprzedawany tylko od 10 do 22. Akcyza "może być wyższa"

W opinii byłego ministra zdrowia Bolesława Piechy, akcyza na alkohol "może być wyższa". Twierdzi, że dla dobra społeczeństwa napoje wyskokowe powinny być sprzedawane jedynie przez 12 godzin w ciągu doby. - Nikt rozsądny nie kupuje z jakieś bardzo ważnej okazji alkoholu po godzinie 23.00 - mówił w "Protokole Rozbieżności w TVP3 Katowice poseł PiS.

Kokaina w cukierkach. Rekordowy przemyt udaremniony

Władze celne na lotnisku Haneda w Tokio skonfiskowały 15 kilogramów kokainy od jednego z pasażerów. Agencja Kyodo wskazuje, że to rekordowy wynik w skali kraju.