Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 108 / 0
Re: MDPV
Nieprzeczytany post autor: scr »
Parathormon, być może masz rację. :) Te pół roku na MDPV to było niesamowite pół roku. Niestety, po delegalizacji MDPV już mi się to nie udało z innymi substancjami. Inna kwestia, że opisane przeze mnie dawkowanie i droga podania działały tak samo na każdego, kogo tylko poczęstowałem swoja magiczną wodą.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: uhuru »
no ja przyznaje ze jestem w kilkunastu dndiowym ciagu na MDPV glownie waporyzowanym. kurwa, powinien byc totalnym wrakiem, ale czuje jakvm mial tyle energii ze moglbym przebiec na lajcie ze 20km. prawie nie jem i nie spie bo zeby zasnac musze wpierdolic ok 250 mmg flubormazepamu, alko wrecz dodaje mi energii :|, klony w ogole ine dzialaja :| pierwszy raz cos takiego mam po stimach,nawet branych w ciagu, bo w koncu bylem tak zmeczony ze juz samm mialem dosc dorzucania i szedlem spac. a na tym gownie nawet nie mam wjazdu na serce, jedyny skutek uboczny to typowe dla mn.in. alfy pvp trudnosci z wyslawianiem sie,cos jak jakanie,
ktos ma pomysl jak po tym zasnac? nie wiem, gbla nie mam kurwa
  • 170 / 2 / 0
@UP : Ja mam pomysł , ja mam pomysł.

Po prostu odstawić. Magią MDPV jest to ,że jeśli jesteś w ciągu to wszystko wydaje się piękne. Skutki wychodzą dopiero jak to odstawisz. Ja potrzebowałem 2 tyg regeneracji po ciągu MDPV , żeby do siebie wrócić. Ale to też z powodu dawek ,gdzie pod koniec ciągu szło 500mg . :D
Spoiler:
Spoiler:
  • 1987 / 108 / 0
Albo nie waporyzować, tylko zapodawać doustnie. Wrzucanie benzodiazepin do tego to wg mnie samobójstwo. MDPV odstawisz, odeśpisz przez tydzień i będzie OK. A benzo uzależniają fizycznie.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / 2 / 0
@UP:

Chyba jak odstawi ten ciąg po MDKU,to będzie spał tydzień,następne 2 na rehabilitacje lekko .
Dochodzenie po MDKU trochę trwa, i nie ma co się oszukiwać ,że to jest aż tak wspaniały drug.
Tym bardziej po ciągu ,to w 1 tygodniu będzie się dochodziło do realnego świata , który okaże się beznadzieją bez MDPV . :D

Scalono | 909

MDPV w postaci kryształu ? Testował ktoś ?Modyfikowany .

Pryzznam szczerze że dostałęm setkę ,zarzuciłem to od razu sniffem , 1h pobudzenia ( Bardzo podobnego do MDPV ) ,a potem zejście takie masakryczne ,że od razu zaczynasz ziewać , i idziesz spać.

ktoś się wypowie na ten temat? co to jest w ogóle?
Spoiler:
Spoiler:
  • 92 / 1 / 0
Obecnie na świecie jest zarówno w krysztale jak i w prochu, działa raczej podobnie. Nie wiem jak modyfikowany, po alfie dość mam testowania zamienników.
9nexus9, w jakim dawkowaniu osiągałeś opisywane w przez Ciebie w tym wątku efekty? Jak z wpływem na układ krwionośny przy takich dawkach, wysiłek fizyczny wchodzi w grę?

P.S. Baklofen to IMO druga po gieblu najlepsza podkładka do stymulantów. Po klonie nie miałem aż takiej genialnej synegrii, chociaż też daje radę.
  • 1987 / 108 / 0
@nananaweed, mam zupełnie inne zdanie o odstawieniu MDPV. Dołek dopaminowy czuć przez tydzień, niezależnie od długości ciągu. Potem system wraca do normy.

MDPV modyfikowany? Kiedyś było coś takiego na 2-DPMP. Po tym jaką to dawało euforię przy wapo i jak uzależniało to podejrzewam, że siedziała tam jeszcze alfa. Ale nic ciekawego to nie było w por. do MDPV.
  • 170 / 2 / 0
Tak musiała tam być alfa .

Ale faza nie przypomniała tej alfowej .
Bardzo podobne do MDPV moim zdaniem , tylko to zbicie ,jak Cię dopadnie to praktycznie jedynym wyjściem jest dorzutka,albo sen ,bo nie jesteś w stanie dalej funkcjonować. ( Nie ma pustej stymulacji )

Scalono | 909

Dane było dzisiaj szkosztować mojemu szczurkowi true real mdka :D

Boże , przypomniały mi się te czasy , to jest pięęęekne!

Uwielbiam was ludzie :D Pozdrawiam :D
Spoiler:
Spoiler:
  • 1073 / 123 / 3
Co za kurwą trzeba być żeby to sprzedawać jak mefa?
  • 170 / 2 / 0
Ciesz się , MDPV o wiele lepsze aniżeli mefiu .
Spoiler:
Spoiler:
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.