Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1483 / 238 / 0
@Kenel91 MDPHP jest chyba minimalnie słabsze od A-PVP czyli wciąż kurewsko mocne. Działa dłużej od alfy sporo. W odróżnieniu od A-PVP nie nadaje się do palenia, niby coś tam się kopci ale większość się marnuje i nie warto. Osobiście bardzo lubiłem MDPHP.
W porównaniu do NEPa jest o wiele silniejsze i bardziej schizogenne.
  • 9323 / 1809 / 2
Ja miałem kilkukrotnie mdphp. Za pierwszym razem mieszałem z nepem i działało genialnie. Za drugim razem...
Za drugim razem wróciłem z nocki z pracy i o 7.00 zrzuciłem węża na oko z 50-60mg (potem nie wiadomo czemu poprawiłem podobnym szczure).
O jedzeniu można zapomnieć a z tyłu głowy non stop takie wkurwienie na siebie. Niestety zadzwoniłem po uż do pracy i zasnąłem dopiero o 3.00 czyli można powiedzieć, że trzymało ok 20h.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.