Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 181 / 0
Widze ze czesc osob jest nieco rozczarowana tym zwiazkiem ale jak dla mnie na chwile obecna jest to porzadny pirolidyniak, dodam jeszcze iz mix z mdai skonczyl sie wvsumie niewiem zapascis jakas? Gleba drgawki piana z pyska reanimacja i po tym ogsrnalem sie i napierdalalem dalej. W sumie giet w 24 chybs i momentami czulem sie zalfiony jak xa starych dobrych cxasow :)
Ale nie cpajcie tego w tym stylu nikomu nie zycze takich przypalow. Bylo vapo vapo kpnkret vapo i szczury po 100 w porywach ,150 (dzielilem na oko bo mi wage zajebali i tak szacowalem te dawki)
Jak towar sie skonczyl trxymslo jeszcze dlugo, z rana bajera wypilem z typem browar, pelen luz, bez schiz poszedlem na pogotowie z gadka ze sie nacpalem i spac nie moge nie pamietam co mi dali chyba nirstety hydre i jeszcze ketonal bo zab mnie bolal. W sumie pozytyenie oceniam ta sub, lepsxa od 4fpvp i pv8 jak dla mnie, podobna do mdppp ale chyba nieco mocniejsxsa. Pozdro
@baltazargabka
Aceton bezwodny byl?
  • 571 / 28 / 0
Osobiście bardzo przypadł mi do gustu ten odczynnik, ale podany iv, inne roa są trudne albo brudne. Tylko mały minus jest taki że po rozpuszczeniu w wodzie wydziela się jakiś czarny, oleisty szajs który trzeba usunąć przed zassaniem do pukawki. Zostaje brązowy roztwór który zacnie kopie.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 3 / 0
Witam,

Dawno mnie tu nie bylo (wiekszosc tego co obecnie jest dostepna na rynku nie nadaje sie nawet do komentowania:D)

Ale md-php stanowi substancje na tyle ciekawa, aktywna i z ogromnym potencjalem ze nie sposob nie skomentowac (zabieralem sie do tego juz od jakis 2tygodni)

W tym czasie poszedl 1g md-php

Testowany na rozne sposoby (snif, oral, wapo)
Profil dzialania substancji zmkenia sie przy kazdej(!) roa.

Snif pobudza, dawki od 10mg (juz aktywne!) do nawet 50 (wiem ze przegiecie, ale chcialem poznac cale spektrum dzialania)

Z doswiadczenia polecam nie przekraczac 20mg x max 2 dawki
Czas dzialania ok 1,5-2h
Po tym czasie ja speeda juz nie odczuwam, za to klicie w boku tak (spiete miesnie gladkie) :D

Nie przekraczac dziennego spozycia 50mg (ja doszedlem nawet do 150mg)

Wapo dawkowanie do 25mg.,
Pierwszy raz wystrzela w kosmos, kolejne 2-3jeszcze sa fajne (ten sam dzien) i tym samym przekraczamy magiczna bariere 50 mg na dzien :D co daje nam:
- bezsennosc do 12 godzin (przy 150mg do 24 godz)
- stan zombie objawiajacy sie trudnosciami z najprostszymi czynnosciami (logowanie do poty trwajace 5 min i 3 zawieszki"a co to ja mkalem zrobic?" w trakcie:D)
- podkurwienie na poziomie >100mg iph (tez przerabialem)
- czar wyjety z zyciorysu, ktorego nie mozna w zaden sposob spozytkowac

Efekty wapo wysmienicie podbija anb-fub (ktory rowniez polecam jaka druga substancje warta uwagi z calego rc-rynku!)

Oral 15mg pelnowartosciowa stymulacja, nic wiecej nie potrzeba do pracy, najlepiej fizycznej)
Rozkreca sie ze 20min, dziala do 4 godz.

Wapo nie ma naglego wejscia, wchodzi stopniowo a faza jest pol-ogarnieta. Jakies 30min

Polecam i zapraszam do dyskusji.

(marsjanski sort, duzo czarnego osadu przy wapo)

Po skonczeniu 1g nie zamierzam znowu zamawia
czekam na oczyszczony sort
  • 41 / 1 / 0
Znalazłem biały sort 10 za 280 , tylko nie jestem pewien co do tego vendora. Testujcie to szybko jedwabny vendor , ja się okaże że gites to biore pożyczke :gun:
  • 623 / 22 / 0
^Jutro będe testował od niego to postaram się napisać w trakcie badań jakie ma działanie(dostałem biały proch wieć prawdopodobnie czysty sort)
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 585 / 52 / 0
I co aż mowę odebrało po teście? :-p Korciło mnie też żeby zamówić, ale jako że miałem już okazje trafić na jakieś nieaktywne gówno które miało być niby czystym MDPHP , choć akurat tamto pochodziło z innego miejsca niż to o którym mowa, ale tu też mam spore obawy co do rzetelności i wiarygodności sprzedawcy. Spróbuje z zamówieniem sampla najpierw, jak dostanę napiszę jak wapo tego sortu i jak wypada wobec tego marsjańskiego węgla brunatnego, bo coś nikt nie kwapi się podzielić opinią, a ludzi wiem że trochę już testowało te nowe mdphp ale opinii żadnej konkretnej, jedyne opinie widziałem na różowym forum, ale pozostawię bez komentarza, jako że tam nikt nie potrafi zważyć i wrzucić 20mg na folię czy do żarówki i napisać jak działa substancja, dawno nie wchodziłem tam ale to jakiś horror istny co tam się dzieje, w szczególności ta dopalaczowa nowomowa analfabetów których nauka języka ojczystego zatrzymała się chyba na etykietach kolekcjonera :scared:

Mi się widzi combo aPiHP razem z MDPHP to dwie z dotychczas przetestowanych rzeczy mające jakiś potencjał w całym tym morzu nic nie wartych gówien mających być zmienikiem alfy. Pierwszemu brakuje trochę właściwości czysto stymulujących, a drugie ma ich sporo przy odpowiednio długim czasie działania, za to brak całkowity alfowej eufori występującej przy wapo + niestety i ciężkie fizycznie jest bardziej jak MDPV, z bólem głowy, walącym sercem, skurczami mięśni i bólem stawów. Wydaje się że w miksie dać to może ciekawe efekty uzupełniając jedno drugie.
  • 623 / 22 / 0
Re: MDPHP
Nieprzeczytany post autor: Vida »
Testy przeprowadzam dziś,wcześniej nie dałem rady bo byłem chory ;) 5min temu poszedł sniff 15mg narazie nic nie czuje,jedynie lekkie pieczenie w nosie,spływ nie przeszkadza zedytuje za jakąś godzinę-półtorej jak nie będzie żadnych efektów biorę 20mg i wtedy napisze
Edit:Zauważyłem lekkie podwyższynie samopoczucia i humoru.Niewiem czy dociągać 7mg czy czekać może ktoś mi doradzi?
Edit2:20min od sniffu substancja się rozkręca jest chęć na rozmowe i robienie czegoś,motywacja która też się rozkręca.Źrenice w normie.Nie czuje zadnej stymulacji fizycznej,jedynie psychiczną.S&S w domu z matką.Zaznaczam,że to jest mój pierwszy raz z pirolidynoketonami %-D
EDIT3:Dobra ide dociągnąć 10mg bo mnie wkurza to działanie w tle w dodatku tak jakoś słabiej mi
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 155 / 4 / 0
Mam putanko.ten brazowy sort pyl i grody w nim byly...moj znajomy ostatnio lecial 3 dni na pv8 i jak mu sie skonczylo to dalem mu moze ze 300 mg tego mdphp bo mi sie ostalo od tego wendora ktory znikl w niewyjasnionych okolicznosciach...na mnie to dzialalo tak jak fetung z domieszka alfy czyli cos co probowalo byc euforia i mocne pobudzenie w dawkach 15-25 mg...no dalem te 300 znajomemu bo mi to nie przypadlo do gustu i moj znajomy po trzech dniach na pv8 walil to mdphp i mowic ze przez moze 5-6 gora 7 godzin zjadl tego z 60-80 mg w czterech dawkach hoc moglo byc wiecej bo se dzielil na oko...oczywiscie temat mu przewinolem aby uwazal...

no i po ostatniej dawce zaczol slyszec jakies glosy ze ktos mu lazi kolo okna i drzwi,ze ktos chce go zajebac siekiera itp...mowil ze to bylo tak realne ze do tej pory nie jest pewien czy to tylko wkreta byla czy naprrawde...mowi ze podczas tej nocy omal zawalu nie dostal ze strachu i wyglada jak by wierzyl w to co mowi...mowil ze w niektorych momentach mial przytlacAjaca swiadomosc ze to jego ostatnie minuty zycia moze godzina bo byl swiecie przekonany ze za chwile ktos wjedzie z drzwiami do jego pokoju i mu odrabie lep...i teraz pytanie czy to jest mozliwe zeby dostal po tym az takiej psychozy?ja rozumiem ze kwestie sortow,organizm,set and seting itp ale niewierze ze to bylo tak realne zeby on to tak smiertelnie powaznie potraktowal...na drugi dzien mu juz przeszlo gdy byla 7-8 rano ta psychoza mu pszeszla ale siedzial caly dzien jakis zawieszony i ciezko bylo z nim rozmawiac.

usnol dopiero wieczorem po 3 nocach i 4 dniach bez snu.to mogla byc zasluga tego zwiazku lub tego swiazku i tych poprzednich trzech dni na pv8 czy raczej przesadzil i cos dodal od siebie?nvm co o tym myslec bo nigdy zesmy nieshizowali po alfach,pentach itp i jemu sie ta sytuacja pierwszy raz przydazyla,i nvm czy on wyolbrzymia,czy naprawde dostal psychozy czy ktos tam jednak z ta siekiera byl

Dodano akapity dla czytelności | 909
  • 483 / 67 / 0
thclower pisze:
no i po ostatniej dawce zaczol slyszec jakies glosy ze ktos mu lazi kolo okna i drzwi,ze ktos chce go zajebac siekiera itp...mowil ze to bylo tak realne ze do tej pory nie jest pewien czy to tylko wkreta byla czy naprrawde...mowi ze podczas tej nocy omal zawalu nie dostal ze strachu i wyglada jak by wierzyl w to co mowi...mowil ze w niektorych momentach mial przytlacAjaca swiadomosc ze to jego ostatnie minuty zycia moze godzina bo byl swiecie przekonany ze za chwile ktos wjedzie z drzwiami do jego pokoju i mu odrabie lep...i teraz pytanie czy to jest mozliwe zeby dostal po tym az takiej psychozy?
W przypadku tak mocnych stymulantów dopaminergicznych, możliwe są takie cuda, że sam Jezus by wymiękł.
Szczególne predyspozycje, do psychoz, występują w przypadku ciągów, braku snu i miksach.
"Psychozy amfetaminowe" (bo tak fachowo nazwano te czary) przypominają schizofrenię.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Psychoza_amfetaminowa
amfetamina-psychoza-amfetaminowa-t10282.html
Najważniejszy wątek, magiczny:
alfa-wasze-paranoje-t43044.html
%-D
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 155 / 4 / 0
No ale czy to moze byc wina tylko substancji i po 4mph bedzie mial normalnie czy po samym pv8 bez zarywania nocki czy od teraz tak bedzie misl po kazdym dwudniowym i dluzszym cpaniu stymulantow?
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.