najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
lowrider ma bardzo slaby zapach. Prawie wcale. jeda z najmniej pachnacych odmian.

Inna sprawa, że to ocena rośliny z out... Ale coś w tym jest
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DonJuan »
a czy np 3 samiczki umieszczone w boxie o jak najmniejszej powierzchni ale odpowiedzniej dla niej beda stały w piewnicy czy zapach bedzie wydobywal sie poza drzwi bo tu mam najwiekrzy dylemat np zastosował bym scroga na lowryderach ale nie wiem czy to ma jakis sens? ile wogole bym z tego wyciagna? i co z tym zapachem byscie mi doradzili:(((...
Uwaga! Użytkownik DonJuan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
nie da sie stosowac scrog na lowriderach.

Zapach zawsze bedzie wychodził: masz wentylacjie: zapach może być bardzo słaby do extremalnie silnego: w zal od odmiany.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 39 / / 0
DonJuan pisze:
a czy np 3 samiczki umieszczone w boxie o jak najmniejszej powierzchni ale odpowiedzniej dla niej beda stały w piewnicy czy zapach bedzie wydobywal sie poza drzwi bo tu mam najwiekrzy dylemat np zastosował bym scroga na lowryderach ale nie wiem czy to ma jakis sens? ile wogole bym z tego wyciagna? i co z tym zapachem byscie mi doradzili:(((...
Bez lipy mozesh chodować w piwnicy, jak będzie coś jebało to tylko takim słodkim zapachem...za hooj nikt sie nie pozna że to temacik ;-)

Koleshka chodował w piwnicy miał 10 samic i luzz....
Uwaga! Użytkownik marihuany fanatyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: BartooL »
tez tak myslalem 1-2 roslinki to mozna zatuszowac szczelnym boxem itp ale nie 10 samic ;[]
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: koyot »
mam pytanie: jaka jest najmniejsza doniczka do LR tak jak do klona miejwicej patrzac an wzrost 2-3l wystarczy?
i kiedy najpredzac dawac na outa? po 2-3 tyg na vegu i w srodek maja na dwor? zalezy mi zeby srodek czerwca był juz harv ze wzgledu na nieobecnosc przy spocie...
wysadzajac na outa lepiej wykopac diure i dac mieszanke czy w baniaku jakims albo donicy 2-3 litrowej zakopac całosc? albo w baniku plastikowym 5litrowym podziurawnionym?
Uwaga! Użytkownik koyot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Ja w najmniejshych doniczkach jakich chodowałem lowrydery to były kubany takie jak na mózga ;-)
Na spocie lepiej wykop dołek i wsyp te 2-3 litry ziemi, niema potrzeby mieshać ją z ziemią ze spota bo i tak on wiele nie urośnie....
A wysadzaj jak jush będzie ładna pogoda, te 2-3 tygodnie spokojnie wystarczą, po tym czasie jush nawet mogą sie pokazać pleflowery-u moich roslin pokazywały sie po niecałym miesiącu....
Uwaga! Użytkownik marihuany fanatyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: piesek »
Wie ktos moze czy pokolenie f2 master low-a odziedziczy po rodziacach ceche autofloweringu i niskiego wzrostu???
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: silas »
DonJuan pisze:
i co z tym zapachem byscie mi doradzili]
Polecam filtr weglowy. Przy wentylacji boxu doczepiasz pudło wysypane na dnie węglem aktywowanym.
Sprawdzony w praktyce. Zabija większosc zapachu, twoje konopki beda prawie niewyczuwalne.
Załaczam projekt takiegoś filtra.
Shakira blondyna pisze:
zapach może być bardzo słaby do extremalnie silnego
Np.Extremalny zapach ma ww. tak jak mi kiedys napisałeś]
Wie ktos moze czy pokolenie f2 master low-a odziedziczy po rodziacach ceche autofloweringu i niskiego wzrostu???
To akurat bedzie się odbywało na zasadzie przypadku. Raczej nikt z tego forum nie uprawiał tej odmianki i z doswiadczenia nikt ci tego nie powie.
Jezeli wybierzesz do zapylenia najładniejsze dziewczynki najbardziej odpowiadające ideałowi to masz bardzo duże szanse na to, ze zachowają swoje właściwości.
Ale życze powodzenia!
Uwaga! Użytkownik silas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DonJuan »
tak? to elegancko a co byscie mi lepiej doradzili zamowic te Lowrydery od DrChronic i wysadzic je do boxa z czego wyszlo by ok 5 samic i szybko zbiory czy zamowic Northern Light z Nirvany i zrobic sCrooga z 2 samiczek chociaz tu to troche nie wiem jak to zrobic bo nie beda to feminizoane nasiona:(. Boxa mam 0,6x0,5x120 i lampe hps 100w=8000lm. Ewentualnie moge zrobic jeszcze niewielkiego filtr weglowy i wysypac do niego z 0,5kg wegla http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85489019 najlepiej dajcie mi swoje rady co byscie zrobili prad mam za darmoche jedyny problem to zapach i to ze bede tam robil jeszcze klony z passionow na out i troche tego tam bedzie :) . I chodzi mi oczywiscie takze o moc bo slyszalem ze lowryder nie jest zamocny?.
Uwaga! Użytkownik DonJuan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.