Jak postrzegane jest przez polskie prawo posiadanie,żucie o hodowla koki ? Da się ją hodować w warunkach domowych/pozadomowych ? Pozdrawiam.
Jarzyn44 pisze:Witam , mam głupie pytanie. Szukałem informacji na ten temat ale nigdzie nie mogłem znaleźć.
Jak postrzegane jest przez polskie prawo posiadanie,żucie o hodowla koki ? Da się ją hodować w warunkach domowych/pozadomowych ? Pozdrawiam.
Dobrze wiemy że nasiona szatana pod postacią konopi są legalne , jak z koką ?
Pozdrawiam.
Zawierająk kokainę ? (jeśli tak , to już wiem że są nielegalne)
Pozwolę sobie zacytować czempusia:
Wiesz kogo przypominasz? Barrisa z "Przez ciemne zwierciadło". On też miał genialny plan zrodzony w ćpuńskim umyśle.
Ten plan był genialny oczywiście tylko dla niego, bo wszyscy inni (prócz ćpunów) wiedzieli, że jego plan to nonsens i
debilizm. Barris wierzył, że w olejku do opalania jest kokaina, którą bez problemu można z tego olejku uzyskać.
Sądził, że się naćpa i zarobi. To jest typowy ćpuński plan - genialny, ale tylko pozornie, bo oparty na fałszywych
założeniach. W olejku do opalania nie ma koki, a ciebie nikt nie zatrudni w monarze, bo w 10 sekund wyczują w tobie ćpuna.
Jeśli znasz odpowiedź na pytanie to odpowiedz, a jeśli nie to do widzienia.
Posiadam terrarium z lampą grzewczą , i UV. Chciałem po prostu mieć listki ;-)
Pozdrawiam.
Chciałem po prostu mieć listki ;-)
[ external image ]
Więc jak jest z legalnością nasion ? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji.
Pozdrawiam.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.