Jak postrzegane jest przez polskie prawo posiadanie,żucie o hodowla koki ? Da się ją hodować w warunkach domowych/pozadomowych ? Pozdrawiam.
Jarzyn44 pisze:Witam , mam głupie pytanie. Szukałem informacji na ten temat ale nigdzie nie mogłem znaleźć.
Jak postrzegane jest przez polskie prawo posiadanie,żucie o hodowla koki ? Da się ją hodować w warunkach domowych/pozadomowych ? Pozdrawiam.
Dobrze wiemy że nasiona szatana pod postacią konopi są legalne , jak z koką ?
Pozdrawiam.
Zawierająk kokainę ? (jeśli tak , to już wiem że są nielegalne)
Pozwolę sobie zacytować czempusia:
Wiesz kogo przypominasz? Barrisa z "Przez ciemne zwierciadło". On też miał genialny plan zrodzony w ćpuńskim umyśle.
Ten plan był genialny oczywiście tylko dla niego, bo wszyscy inni (prócz ćpunów) wiedzieli, że jego plan to nonsens i
debilizm. Barris wierzył, że w olejku do opalania jest kokaina, którą bez problemu można z tego olejku uzyskać.
Sądził, że się naćpa i zarobi. To jest typowy ćpuński plan - genialny, ale tylko pozornie, bo oparty na fałszywych
założeniach. W olejku do opalania nie ma koki, a ciebie nikt nie zatrudni w monarze, bo w 10 sekund wyczują w tobie ćpuna.
Jeśli znasz odpowiedź na pytanie to odpowiedz, a jeśli nie to do widzienia.
Posiadam terrarium z lampą grzewczą , i UV. Chciałem po prostu mieć listki ;-)
Pozdrawiam.
Chciałem po prostu mieć listki ;-)
[ external image ]
Więc jak jest z legalnością nasion ? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji.
Pozdrawiam.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.