Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3448 / 717 / 9
Open season!
1000011197.jpg
Żupa krem z jarmuża z korzeniami nawet. Czyste złoto. Jest dobrze. Pozdrowienia od bąka.
1000011202.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 5783 / 1185 / 43
Dzisiaj wracając z pracy zebrałem te maki, które rosły na takim pustostanie. Tydzień temu je zostawiłem, żeby doszły.
Zrobiłem na szybko makiwarę z łodyg i główek razem, ok 40 główek różnej wielkości mogło być.
Aż się zdziwiłem, że mnie tak poklepało. Mogłem jeszcze raz to przegotować nim wyrzuciłem. Nie chciało mi się. A teraz tym bardziej.

Mam jeszcze w szafie trochę słomy, suszę sobie.
W Holandii jest pełno kwiatów wszędzie jakieś ogródki, skwery etc. Wiatraki mają na tym punkcie bzika.
Nie chce robić sobie przypału na swoim terenie, kradnąc po ogrodach. A z tego co zasiałem wiosną na moim warzywniku tu, w NL nie wyrosło nic. Coś musiało wpierdolić rośliny po wykiełkowaniu.

CZY MOŻNA JESZCZE WYSIEWAĆ ??
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2534 / 596 / 0
https://ibb.co/6DdK3V8 Cheers!
15 sztuk.Ktoś by mógł powiedzieć,że mało,ale bardzo mocna partia.Strzał porobił elegancko.Zupka na jutro,bo już wypiłem makiware przed strzałem,ale z jakichś chujowych peoniowych.W ogóle mleczko z tego gowna nie chciało nawet lecieć.

Aha i taki tip żeby otrzymać jak najwięcej mleczka,jeśli komuś na tym zależy.Najpierw nacinamy kawałeczek za kolankiem i mamy ładną kropelkę,następnie jeszcze kawałeczek przed kolankiem,przy makowce,można w ten sposób jeszcze odrobinę wyciągnąć.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 596 / 0
Co to się dzisiaj odjebało to ja nawet nie.Chujowy dzień,nic specjalnego.Cos mnie podkusiło zajrzeć w jedno miejsce,przed wejściem ktoś tam stoi,ale chuj wpierdalam się.Jak się okazało całkiem pokaźna działeczka.Ide sobie i co nagle ujrzałem... cała mini plantacja maku,ten widok zajebał mi w układ nagrody jakbym zobaczył dupe 10/10.Biały dzień,ktoś tam się wszędzie naokoło może kręcić,no to na szybko wpierdalam do plecaka ile tylko się da,wszystkiego i tak bym nie zmieścił.Na odchodne jeszcze tylko jebnalem fotkę terenu tego co zostało,żeby mieć mniej więcej rozeznanie i zobaczyłem,że na pasmie obok jakiś dziadek się patrzy (nota bene jak się potem okazało tez się na kawałek fotki załapał haha),no to spierdalam.Nie zebrałem chyba nawet połowy,może i dobrze bo zanim bym wszystko wyćpał,to część mogła by się zepsuć,chociaż może siebie nie doceniam %-D

https://ibb.co/t8DWqy0 Ostatecznie naliczyłem 115 makówek.

https://ibb.co/kHYs9rL
https://ibb.co/Xt9vCRy I zebrane opium,wiele było bardzo dojrzałych,więc nie chciały za bardzo oddać mleczka.

https://ibb.co/pP91wTz Kwiat kolor ciemny fiolet.@Zgienty mówił,że najwyższa czakra.Kolor makiwary z 1/3 zbiorów - kawa z mlekiem.Nie dorzucam żadnego klona,bo to może być złota makiwara.Dobra chyba się ochłodziło,zaczynamy ;)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 4 / 0
Gdzie można kupić MST? Najlepiej MST 100
  • 3455 / 556 / 2
To nie jest forum handlowe, ale na pewno jak poszukasz w sieci to znajdziesz pewniak telegram itp tylko nie daj sobie wałka pocisnąć.

Ja tam dziś w planach kodżitsu i trening.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3013 / 1018 / 0
witam wszystkich bratnich morfinistów, opiatowców!

jeśli chodzi o cały ten obecnie nastały kryzys zw. z opio, to na całe szczęście, mnie udaje się jakoś sobie radzić - wczoraj byłem zaopatrzyć się w sowite zamówienie substytucyjnych środków opioidowych, dzięki którym mogę funkcjonować, u swojego stałego, kochanego doktorka psychiatry, który hojnie mnie obdarował, dając do zrozumienia, że nie mam się zadręczać obostrzeniami i opioidofobią, dopóki on ma mnie pod swoją opieką.

otrzymałem e-receptę na 2 op. DHC Continus 60 mg po 60 szt. (dihydrokodeina), 2 op. syropu Methadone Hydrochloride Molteni 0,1% po 100 ml, a także zapobiegawczo, do ew. redukcji, także i 2 op. Bunondolu 0,2 mg po 60 szt., czyli buprenorfiny i to na odpłatność 30%, co jest miłym gestem ze strony doktorka, bo za dwie paczki zapłaciłem ok. 22.32 zł, a jako dodatek na koniec wizyty poszła również dodatkowa bibuła na 2 op. tego małego Tramalu w kapsułkach (50 mg tramadolu po 20 szt.) oraz paczka rolek piątek, także jestem naprawdę zadowolony z odbytej wizyty - oczywiście zdobyczą nie omieszkam pochwalić się w załączniku tegoż postu, bo jest się z czego cieszyć, otrzymałem szczodry zapasik szczęścia i opioidowej błogości, czym chciałbym się podzielić odwiedzając po dłuższym czasie tę starą knajpkę, o której prawiem zapomniał.

naprawdę jestem zadowolony z uzyskanej pomocy i e-recept. dzisiaj rano, zaraz po odebraniu zamówionych preparatów z apteki, postanowiłem uczcić dzień bieżący polewając sobie 38 ml metadonu, który poprawiłem jedną tabletką Clonazepamum TZF - jest naprawdę błogo, ciepło i nic złego mnie nie boryka, mimo fatalnej sytuacji bytowo-finansowo-społecznej, ale cieszę się z dzisiaj i nie zaprzątam sobie głowy jutrem.

zapasy i rezerwy są teraz spore, ale mimo tego zamierzam oszczędzać i ograniczać dawki. trochę zredukowałem użycie oraz odnotowałem wyczuwalny spadek tolerancji i nie chcę tego zaprzepaścić, że tak powiem "right away", więc od jutra powrót do "kontrolowanego" (heh...) dawkowania.

jak mówiłem - poniżej zdobycze. wam również życzę, abyście mieli na czym osiąść i nie musieli martwić się brakiem towaru, jestem pewien, że każdy z was ma swoje sposoby na trudniejsze chwile.

pozdrawiam, przodownik :extasy: :tabletki: :papieros:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 3448 / 717 / 9
Czaszkiej episode internationale. Zgrywka z amerykańskiej telewizji.

Czaszkiej calls Bakalland and explains plague with poppy seeds lack of opiates
https://www.youtube.com/watch?v=BaRNhFm1IK4
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 809 / 188 / 0
Jak ja się cieszę, że nie jestem zależny od doktorków itd... ale około 1000zł miesięcznie wydawanych na kodę też mnie jakoś nie cieszy.

Wolałbym 3x w miesiącu na dziwki pójść.
  • 3013 / 1018 / 0
moim zdaniem dobra i szczera wyrobiona relacja z lekarzem, to naprawdę duże udogodnienie w opiatowym nałogu. ten w/w naprawdę nie jest krętaczem, bo za taki zestaw bierze 150-200 zł bez kasy fiskalnej. mimo tego warto mieć kilku magików.

ja np. niezbyt lubię kodeinę i nie wyobrażam sobie w ten sposób zaspokajać opiatowej lekozależności, plus do tego znacznie większe koszty by mi to generowało za cenę lichej fazy.
%-D
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.