Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 2950 / 977 / 0
ja w ostatnim czasie miałem przyjemność wrócić do benzodiazepiny, z którą dużo mnie kiedyś łączyło, ponieważ to właśnie ją stosowałem najczęściej, bo najlepiej rozładowywała lęk oraz stres, tj. lorazepam, czyli popularny Lorafen. we wtorek udało mi się załatwić e-receptę na dwa opakowania przy okazji wizyty u doktorka i w/w lek od razu wykupiłem. moja historia z nim jest dosyć obszerna, teraz jednak prawie o nim zapomniałem, mówiąc szczerze - od dawna nie stosuję już silniejszych benzodwuazepin, zażywam praktycznie tylko Relanium (diazepam) w sytuacjach kryzysowych, doraźnie.

jednak warto było nabyć przepisany Lorafen i wrócić do tego środka - naprawdę czuć różnicę w mocy, jeśli porówna się go z rolkami. działa dużo lepiej anksjolitycznie, ale również jest przy tym dosyć uniwersalny. całego spektrum efektów nie będę opisywać, bo robiłem to już wiele razy i wszystkim jest ten preparat znany. jeżeli jednak chodzi o ostatnie dni, to lorazepam pozwolił mi na chociaż chwilę odpoczynku od stresującej, odpychającej rzeczywistości i ponurego otoczenia, w połączeniu z metadonem zintensyfikował znacznie stan zobojętnienia i podbił wyraźnie działanie syropu. jest to naprawdę przydatne benzo, jeśli używa się go z głową. odświeżyłem sobie pamięć i parę dni pozażywałem, teraz jednak pozostawiam go do stosowania doraźnego. będzie czekał w szufladzie razem z rolkami na ewentualne sytuacje kryzysowe.

poniżej, jak zawsze, chwalę się zdobyczą i pozdrawiam wszystkich forumowiczów! :tabletki: :papieros: %-D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 36 / 9 / 0
A ja siusiumajtek taki jestem, popiłam ostatnio i zaczyna się AZA i właśnie wzięłam 0,5 mg lora aby się trochę uspokoić, ale potem zaczęłam czytać forum... nie pomagacie :D
Teraz się schizuje, ze będę chodzić naćpana - wcześniej praktycznie w ogóle nie brałam benzo.

Przeniesiono do knajpy @V44
  • 1638 / 283 / 0
Znowu wracam po przerwie. Tak wyszło, że paczkę oryginalnego klona odkupiłem za 20 zeta. Także, baja bongo, ale, oczywiście - z umiarem.

przeniesiono do knajpy - detronizator
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 88 / 8 / 0
Trzeba spożyć suplementy, żeby ubarwić psychikę.
20241106_102446.jpg
20241106_102512.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2950 / 977 / 0
@GTB488 aprobuję zatem. ja wczoraj wieczorem łyknąłem 3 miligramy Lorafenu i również było zacnie - totalne zobojętnienie i zabezpieczenie od otaczającej mnie, obecnej rzeczywistości.

reality is unbareable as always and with every breath i just hate myself more and more - my own mind is killing me and i'm even more crazy than i used to be. only lorazepam helps with these ruminations.

pozdrawiam, przodownik
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

with regards, przodownik
  • 88 / 8 / 0
Ta. Fajnie ulotnić sie z tej zaprogramowanej rzeczywistości.
Zrzucić psychiczny ciężar 😀
  • 2950 / 977 / 0
ja napotkałem bardzo miłe znalezisko w jednej ze swoich szuflad, bowiem znajdowały się tam 4 szt. Elenium 10-tek, czyli chlordiazepoksydu, który mimo słabszej mocy uderzeniowej, bardzo mi podchodzi. świetnie te 40 mg skomponowało się z I.V. 1.8 mg buprenorfiny - efekt narkotyczny częściowego agonisty został trochę zintensyfikowany.

im enjoying aforementioned substances right now, i wish you all good times with your benzos!

pozdrawiam, przodo

:tabletki: :papieros: :strzykawka: :extasy:

with regards, przodownik
  • 88 / 8 / 0
Dość długo trwam w ciągu. Ponad rok.
Codziennie muszę spożywać. Żeby nie chodzić elektryczny.
Nie myślę o odstawieniu. Przeżywałem padaczki i sraczki.
Będę się martwił za rok, jak się skończą zapasy. Wiele czasu, nie ma stresu.
Po opróżnieniu, coś się wymyśli 😆
  • 29 / 11 / 0
Rok ciągu? Padaczki i sraczki? Jak skończą się zapasy to może być tak, że obudzisz się z ręką w nocniku i z padaczką grand MAL. Albo w ciągu alkoholowym po odstawce benzo.

Wiem, że to forum dla narkomanów i nie jestem od tego, żeby umoralniać, ale odwyk i terapia uratowały wielu przed...

...Zgonem.
  • 130 / 17 / 0
Mi jak się skończyły zapasy i kasa po ponad 3 letnim ciągu głównie na alpra i klonazepam, przeżyłem najgorsze piekło, aż dziwota że nie dostałem padaczki ale fakt faktem na sor trafilem i dostałem relanium, na tydzien, po kolejnym tygodniu psychiatryk bez ich wiedzy o moim uzależnieniu przeżyłem cold turkey, 3 miesiące w zamknięciu, najgorsze objawy minęły po miesiącu, reszta została po dziś dzień
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Stał bez spodni, zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę

Do niecodziennej sytuacji doszło na Pradze-Południe. Strażnicy miejscy patrolujący dzielnicę dostrzegli mężczyznę, któremu brakowało dolnej części garderoby. Okazało się, że zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę.

Na jakie dolegliwości pacjenci w USA najczęściej stosują medyczną marihuanę?

Jakie dolegliwości pacjenci w USA leczą za pomocą medycznej marihuany? Sprawdź, dlaczego medyczna marihuana w USA cieszy się taką popularnością!

Centrum Krwiodawstwa rozdaje darmową marihuanę w ramach wydarzenia „Bleed for Weed”

W sobotę, 16 listopada 2024 r., mieszkańcy Illinois będą mieli wyjątkową okazję, by nie tylko pomóc innym, oddając krew, ale także odebrać bezpłatny produkt z marihuaną. W ramach inicjatywy „Bleed for Weed”, Centrum Krwiodawstwa Doliny Rock River (RRVBC) i dystrybutor Lyfe Cannabis połączyli siły, aby zwiększyć liczbę dawców krwi, oferując nietypową zachętę – darmową marihuanę. Ta innowacyjna akcja budzi coraz większe zainteresowanie, a także przyciąga uwagę zarówno darczyńców, jak i mediów.