Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Wie ktoś czy mozna bezpiecznie brac kete podczas suplemenatcji 5htp ?
Spore jak dla mnie dawki odcinały mnie od świata i pokazywały wizję dające znać - nie warto bać się śmierci. Widziałem chwilami tunele. Czułem jakbym umierał raz na jakiś czas i było to przyjemne. Kiedy odcinęło mnie od świata to z zewnątrz wygądałem jak na ciężkich opioidach.
Gram poszedł w 3 dni, nic nie jadłem, malo piłem a żołądek... umierał
Pod koniec praktycznie nie było działania. Nie poczytałem wystarczająco o niej i zmarnowałem materiał.
Nie polecam robić dorzutek - działają nieprzyjemnie
Muszę spróbować S ketaminy i zrobić to lepiej
13 sierpnia 2026Hakan0110 pisze: Ostatnio sobie robię sesję tak raz w tygodniu po 0.15-0.2g na noc i się zastanawiam jak przy takim stosowaniu ze szkodliwością na organizm. Chat coś mi powiedział o pęcherzu moczowym, ale że trzeba na prawdę dużo i regularnie stosować. Macie informację o negatywnych skutkach stosowania ketaminy na organizm i układ nerwowy?
13 sierpnia 2026Hakan0110 pisze: Ostatnio sobie robię sesję tak raz w tygodniu po 0.15-0.2g na noc i się zastanawiam jak przy takim stosowaniu ze szkodliwością na organizm. Chat coś mi powiedział o pęcherzu moczowym, ale że trzeba na prawdę dużo i regularnie stosować. Macie informację o negatywnych skutkach stosowania ketaminy na organizm i układ nerwowy?
Bardziej na twoim miejscu bym się zastanowił czy utrzymasz takie dawkowanie,bo to już wymaga pewnej dyscypliny, a ketamina pod względem uzależnienia psychicznego jest w absolutnym top
Ja wiem jak działa takie dawanie furtki na branie co tydzień. Z każdym zbliżającym się dniem będziesz myslal obsesyjnie o tym, że niedługo przepierdolisz sobie ketaminy i wejdziesz w swoje bezpiecznie odcięcie doznając ogromnej ulgi i zrzucając ciężar całego tygodnia. Oczywiste że wytworzy się uzależnienie. W przypadku ketaminy dochodzi jeszcze racjonalizacja całego procederu w postaci to lekarstwo, a nie narkotyk. Ja nie ćpam, ja się leczę. Bardzo zgubne jest właśnie to w tej używce. Z czasem doszedłem do wniosków, że to nic nie leczy. Odcięcie i ulga nie jest formą medycyny. Zwiększenie afektu emocjonalności w przypadku tryptamin i konfrontacja już tak.
18 sierpnia 2026oorety pisze: Dostałem R Ketamine 1g. Brałem 70/100/+150mg donosowo. keta bardzo mnie wciągneła. Działa przyjemnie ale zarazem jest niepokojąca.
Spore jak dla mnie dawki odcinały mnie od świata i pokazywały wizję dające znać - nie warto bać się śmierci. Widziałem chwilami tunele. Czułem jakbym umierał raz na jakiś czas i było to przyjemne. Kiedy odcinęło mnie od świata to z zewnątrz wygądałem jak na ciężkich opioidach.
Gram poszedł w 3 dni, nic nie jadłem, malo piłem a żołądek... umierał![]()
Pod koniec praktycznie nie było działania. Nie poczytałem wystarczająco o niej i zmarnowałem materiał.
Nie polecam robić dorzutek - działają nieprzyjemnie
Muszę spróbować S ketaminy i zrobić to lepiej
Pierwsze to było takie wow jak się w dziurę wpadało. W ogóle te światy niesamowite
Potem to jednak już stało się nudne . Niektóre te wizje na tym są naprawdę obrzydliwe . Jakieś takie tekstury jak z jakiejś sztucznej pianki . Kolory sraczkowate . Ogólnie kicz
Można nimi e jakimś stopniu manipulować
Jedyny fajny efekt że potrafią się zgrać z playlistą w jakichś fajnych momentach
Jak by tak miało być po śmierci to wolę ciemnie
Still better than hell
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.