Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Jakie benzo najłatwiej zdobyć ?
Clonazepam(clonazepam)
234
20%
Temazepam (singnopam)
25
2%
Diazepam (relanium, valium)
248
21%
Alprazolam (afobam,xanax,alprox)
367
31%
Lorazepam (lorafen)
61
5%
Midazolam (dormicium)
17
1%
Nitrazepam (nitrazepam)
12
1%
Oxazepam (oxazepam)
40
3%
bromazepam (sedam,lexotam)
79
7%
clorazepat(cloranxen,tranxene)
108
9%

Liczba głosów: 1191

ODPOWIEDZ
  • 1305 / 162 / 0
rolki i klony wssyscy lekarze wieddza ze jestem uzalezniony to daja z litosci %-D
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Da się jakoś kupić klona w aptece wymyślając jakąś gadkę? Wszystko mi się skończyło, brak recepty a przepłacać nie będę
  • 4603 / 2204 / 1
14 maja 2018pociagdowarszawy pisze:
Da się jakoś kupić klona w aptece wymyślając jakąś gadkę? Wszystko mi się skończyło, brak recepty a przepłacać nie będę
Tak, na Ukrainie, najlepiej w Donbasie!. Pochujało cię? Benzodiazepina rozpisywana co do mg, w specjalny sposób, wpisana na listę dołączoną do ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii - na gadkę?
PS. Jak znajdziesz taką apteke nikogo nie informuj, bo rzuci się cały kraj i rozkupi ją z fundamentami.
  • 1277 / 129 / 0
jw nie ma opcji chyba że systematycznie wykupujesz w danej aptece np clono , to możesz zabajerować że receptę doniesiesz, jednorazowo może się udać. Z innej beczki jak wygląda sytuacja z Tramalem podobnie?

Ps Czytałem chyba w Czarnogórze i jeszcze w jakimś kraju , alprazolam , diazepam bromozepam są sprzedawane bez recepty , wartość opakowania to jedna butelka piwa.
  • 1360 / 179 / 0
W wiejskiej aptece ja kiedyś dostałem: rolki 5tki, klony "dwojki" i tramal. I to był mój początek z opio i benzo, pierwsze 2-3 razy na Tramalu były lepsze niż potem majka, fent czy oxy iv. Wjebalem się od razu. Jakies 15 lat temu to było, chyba dokładnie tyle minie w sierpniu tego roku...

Najlatwiej alpte lub jakas nasenna typu estazolam, nitrazepam. Dormicum jednak tak lekka reka nie chcą pisać. Najciezej- przynajmniej na początku- wyhaczyc klona, bo cpunski i relanium- bo dla wielu lekarzy to mega uzalezniajacy lek.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 137 / 8 / 0
Ogólnie u rodzinnego, bez podkładki od psychiatry (np. wypis ze szpitala z wyszczególnionymi lekami, które stosowano), nie jest łatwo o benzodiazepiny.

Kilka razy próbowałem o silniejsze benzo od oxazepamu (leczyłem się nim, jest na kwitach), w najlepszym wypadku otrzymałem alprazolam 0.5 mg.

Ale też nie byłem szczególnie zdesperowany, aby negocjować, chociaż alpra mi wpadła tak o- sam zaproponowałem, jak powiedziałem, że mam stres w pracy.
Uwaga! Użytkownik haze_warrior jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 179 / 0
Od rodzinnego - każdą, jeżeli stworzy się odpowiednią "nić porozumienia" %-D
U mnie był to najczęściej diazepam, alprazolam, Bromazepam, no i kilka razy - z ciekawości - oksazepam, wziąłem parę razy i nie polecam, bo jest mało wydajny i niezbyt rekreacyjny, jednak z tego co wiem dość chętnie wypisywany przez lekarzy.
Natomiast jeżeli chodzi o psychiatrę, to wypisywał mi najczęściej klorazepat, na inne nie chciał się zgodzić, no mało ugodowy jest.
Na pogotowiu - np. w nocy, jak przybraknie benzo (przejebane) trzeba trochę przyaktorzyć, umotywować (mam lęki, jest niedziela, nie ma psychiatry, brałem amfę, mam niepokój) i w najlepszym przypadku i szpryca-dziesiątka diazepamu, i recka na piątkę czy dwójkę, w najgorszym - jeśli trafi się nieczuły skurwiel - hydroksyzyna %-D
A raz było tak: wpadam, rżnę głupa, mówię że skończyły mi się benzosy, mam niepokój. A dyżurny: I pan chce, żeby wypisać panu coś, co panu pomoże. Pieniądze pan ma, tak? -Tak. - To proszę się przejść do apteki dyżurującej i kupić sobie melisę.
  • 2 / 1 / 0
Hallo a co najlepiej lekarzowi powiedzieć żeby dał xanax? zaprzeczyć , że kiedykolwiek brałam jakieś dragi i że wgl coś pije ? Jak ostatnio sprobowalam i poweidzalam ze keidys bralam xanax lekarz powiedział że NA PEWNONIE BO TO UZALEZNIA.
  • 322 / 36 / 1
Kaźdy ma inne podejście. Na pewno trzeba o jakichś lękach gadać, które paraliźują w ciągu dnia i źe czujesz siè jakbyś miał paść itd. Możesz powiedzieć coś, ze dostałeś kiedyś relanium i pomagało ale usypiało a to nie wchodzi w gre w Twoim przypadku. alpra tak nie usypia i zwykle wtedy jest rzut na nią. Trzeba dobrze poprowadzić rozmowę i tyle. U jednego lekarza na słowo "lęk" dostałem od razu dwie paczki... zaleźy więc też na kogo trafisz
What's left of me?
  • 1360 / 179 / 0
Przede wszystkim należy wygladac. Ja waze 95-96kg obecnie przy 180cm, mam 47 w lapie i krate na brzuchu- ogolnie jestem koksem cwiczacym ostro na silce i wiele nowo poznanych osob mowi, ze wyglądam na osobe godna zaufania. Wystarczy, ze wejde do gabinetu nawet w nowej przychodzni i mowie, ze potrzebuje receptę na to i na to i dostaje. Nie można prosić i pytac czy pan/pani doktor wypisze mi receptę na dany lek tylko mówimy "proszę wypisac mi receptę na to i na to, może być po 2 opakowania". Jak mowi, ze nie wypisze to mowi się, ze stosuje się ten lek doraźnie. A jak nie wypisze mimo wszystko to mówisz, ze zmieniasz przychodnie w takim razie, bo w każdej innej ci pisali. Wtedy lekarz na 99% zmięknie i wypisze, tracac pacjenta traci za niego kase.
mój mail: maykel855@gmail.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.