ODPOWIEDZ
  • 2807 / 363 / 0
@IGotHigh909 wiem że za mało.. mimo nawet leków na spanie nic to nie daje , kilkukrotnie zmieniałem łóżko , materac itp ale niestety moja choroba która bardzo postępuje i zamienia skórę i tkankę podskórną w kamień właśnie to powoduje ze człowiek jest więźniem własnego ciała czuję sie jak w za małym pancerzu który ciągle uciska mnie od pasa do szyji więc ciężko jak kolwiek się dobrze " ułożyć " spanie na brzuchu odpada ze względu na ogromne blizny po ranach na klatce piersiowej mam teraz ogromną blizne zrosty i jak próbuje położyć sie jakoś na brzuchu to odrazu duszności itp . Pozostaje jedynie położenie sie na wznak ale to wiadomo jak jest ..
  • 506 / 110 / 0
Kiedyś ludzie spali średnio po 9 godzin, a teraz w dobie telefonów śpią 7,5 h. Dziwne to jest. Ja śpię jakieś 8,5 h dziennie.
  • 3455 / 555 / 2
U mnie różnie nie dbam za bardzo higieną snu przeważnie śpią 8 godzin ale jest czasami że jest 6 albo czasami jest jeszcze mniej. Rzadko kiedy bywa więcej.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 31 / 0
Ja śpie nierzadko ponad pół doby jakieś 10h to chyba minimum. Nie są to sporadyczne sytuacje a powtarzająca się „maniera”. Nie jest to zależne od tego czy aktualnie coś zażywam( nie ma też wpływu jaka to jest suonatancja) czy też niczego nie biorę, chociaz bardzo prawdopodobne ze są to jakies długofalowe skutki brania bo nawet jak jestem absolutnie czysty to takie sytuacje zdarzają się rzadko i jak już to nie trawają zbyt długo (1 może 2 dni od święta z powodu okolicznosci dłużej)
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 17 / 8 / 0
11-13h. Budzik mnie budzi jedynie ze świadomością że muszę iść do pracy.
Od dziecka śpię ponad 9h. Większość życia przesypiam. Budzę się jeśli tylko zmuszony do tego, inaczej mogę spać i spać. Obecnie będąc w zakwaterowaniu z kilkoma osobami, wjebałem się w benzo, bo chciałem ciągle spać i żyć tylko pracą.
Tylko kiedy chodziłem na ranne zmiany, spałem po 6-7h i nigdy nie wyspany.
Za to po kilkunastu godzinach, przeważnie się wysypiam.
Nigdy chyba z tym snem nie wygram :/
Uwaga! Użytkownik MrSzczurolap nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 50 / 0
Jakieś 6-7h
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4317 / 699 / 2117
Staram się ostatnimi czasy od 7 do 9 godzin. Ale to nie czas snu, a jego higiena i to, co robimy przed nim, jest ważniejsze, niż ilość godzin.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 9 / 5 / 0
09 lipca 2023FAMAS1980 pisze:
15 czerwca 2023SZEZE pisze:
Od poniedziałku do Piątku ze względu na pracę i tryb dnia od 23 do 4:30. Denerwujące jest, że w niedzielę budzę się po 6 i muszę się dobrze najarac żeby jeszcze kimnac parę godzin heh
tylko po co? jak już się obudziłeś to znaczy że starczy tego snu :) ja śpię po 6 h i lepiej się czuję jak po 8 czy 10. Czasami mnie weźmie ze prześpię ciągiem 10 h, ale to sporadycznie i wiem że mój organizm tego potrzebował.
Gdyby nie to odcielo by mnie o 18.
Ja wolę jednak cytrynę wycisnąć do cna, a co ja porobie w niedzielę o 6 rano 👽
Bywało gorzej i chwalili ...
  • 193 / 28 / 0
Zalezy, przewaznie 5-7h dziennie, rekordowo najmniej 15h na tydzien, rekordowo najwiecej 17h na jeden dzien
dawka czyni truciznę
  • 2244 / 381 / 0
Ok 7 godzin - 22.30 - 5.20, ale czasem i 5h
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.