Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 683 / 133 / 0
nigdzie nie ma tego wątku, bynajmniej ja nie znalazłem a myślę, że jest bardzo przydatny i fajnie by było gdyby moderacja założyła wątek na temat heparyny bądź zaakceptowała mój i przeniosła go do odpowiedniego działu, w sumie mam kilka pytań też co do heparyny, stosuję maść na zakrzepy po iniekcjach, czy heparynę z maści mogę podać podskórnie? czytałem o podawaniu jej podskórnie czy występuję w formie ampułek i z maści nie można podawać jej podskórnie? ktoś próbował w inny sposób po za smarowaniem?
  • 34 / 13 / 0
X D to już lepiej zadzwoń na pogotowie i powiedz ze Ci noga spuchła za dnia dwukrotnie a masz w rodzinie zakrzepicę żył i obawiasz się o swój stan zdrowia i życie w następnym takim przypadku - wiec prosisz o wypisanie zastrzyków z heparyna X D
  • 683 / 133 / 0
07 maja 2020Carmmen pisze:
X D to już lepiej zadzwoń na pogotowie i powiedz ze Ci noga spuchła za dnia dwukrotnie a masz w rodzinie zakrzepicę żył i obawiasz się o swój stan zdrowia i życie w następnym takim przypadku - wiec prosisz o wypisanie zastrzyków z heparyna X D
no nie wiem czy to dobry pomysł, wezmą mnie na szwajcarską do Poznania z podejrzeniem koronawirusa %-D
  • 3442 / 715 / 9
Heparyna pomaga też dobrze na podbite oczy, tzw. śliwy, lima. Kiedyś stosowałem na rany kłute, teraz na obuchowe.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 761 / 105 / 0
Boli mnie po lewej stronie obojczyka. Skręt ? Czy coś poważniejszego ?
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.