Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2012 / 84 / 0
Słuchajta czytajta. Jakieś kiep na dupalowym forum mnie wkręca że da sie to wapować. Kurwa od kiedy x-xmc da sie vapować. A pewny jest jak policja. Pomóżcie zweryfikować te spierdolone info.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 4894 / 853 / 0
Nie da się na 99%. Pewnie to co dostał jest czyms innym stąd się zapiera...
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9342 / 1813 / 2
13 sierpnia 2024p4g4y0zzz(X) pisze:
Słuchajta czytajta. Jakieś kiep na dupalowym forum mnie wkręca że da sie to wapować. Kurwa od kiedy x-xmc da sie vapować. A pewny jest jak policja. Pomóżcie zweryfikować te spierdolone info.
Fluorowce do vapo ? Bezsensu.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 4894 / 853 / 0
Gdyby było to możliwe to zęby pewnie niszczyło by dużo szybciej niż metamfetamina...
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 1 / 0
Testował ktoś ostatnio? Warte uwagi?
  • 959 / 175 / 0
@ZemstaKlefedronu ja testowałem i dla mnie to taki lajtowy stim który nie powoduje bałaganu we łbie jak cmc'ki.Jak ktoś lubi mózgotrzeby to mu nie przypadnie do gustu
  • 51 / 1 / 0
@tajemniczy25 a jak wypada na tle 4mmc? Daje jakaś namiastkę eufo i speeda?
  • 151 / 23 / 0
Pojawiło się u pewnego vendora. Będę wdzięczny za opinie w porównaniu do innych ketonów 3 podstawionych typu 3mmc czy 3cmc. Chodzi o sort od forumowego vendora. Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Działa to na sero, czy tylko noradrenalina + dopamina? Jak tak to jak mocno?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.