Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 301 / 7 / 0
No właśnie też miło wspominam mix NEBa z brededronem. Ale to było z... 3lata temu? Dobry sort dostałem, super stymulacja ale bez zwały, czysty umysl. Niestety potem nigdzie NEBa nie widzialem za to pojawil sie pentedron... Wrocilby, chetnie szkoda ze zbanowany :/
  • 1874 / 96 / 127
Przeca polski produkt, to musi być SI. Kiedyś to był mój topowy stim, nie wiem nawet czy nie był to mój drugi keton (4mmc pierwsze)... Miło powspominać
wolna molekula
#mops
  • 348 / 9 / 0
A więc prężni polscy laboranci, do roboty! Proszę mi tu szybko zsyntezować jakiś analog bufedronu, który równałby się z NEBem, i nie fluorowy NEB bo ten wzór mi się nie podoba :P
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 75 / 5 / 0
Oj NEB cristal rozesłał system. Najlepszy stymulantów RC jaki miałem okazję testować
250mg clonazolamu-weed
  • 720 / 12 / 0
A ja tam jadłem dobre sorty i nic konkretnego nie poczułem. troche stymulacja, cos jak dobra kawa. Nawet w miksie z 3mmc wiele nie pokazał. Hmm. Dziwne.
Natomiast bufedron - to kurwa było coś.. dawki 20-30mg wypierdlalały z orbity. Kozacka euforia i stymulacja, bajer full. Ach..
  • 1342 / 48 / 0
Pytanie na wieczorne śniadanie - NEB jest kompletnie nie do dostania? Właśnie przypomniałem sobie o tym cudownym ketonie, chyba jeden z najlepszych stymulantów (dopaminowa euforia + bardzo konkretny speed + brak gównianych efektów w stylu ciężkiego wjazdu na ciało) jaki moja śluzówka poznała. Chętnie bym sobie przypomniał.
SESH
  • 594 / 35 / 0
podbijam pytanko z ciekawosci :)
  • 4914 / 856 / 0
W Holandii jest legal chyba więc może u jakiegoś tamtejszczego vendora się znajdzie.
  • 94 / / 0
Gdzie aktualnie można dostać Neba z polskich vendorów ?
  • 4914 / 856 / 0
Nigdzie. Substancja jest zdelagalizowana.
ODPOWIEDZ
Newsy
Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.