ODPOWIEDZ
  • 12465 / 2423 / 0
Nie bardzo. Po pierwsze to karalne, a po drugie skończy się w najlepszym przypadku przypałowo.
  • 54 / 9 / 0
Benzo przed egzaminem na prawko to tylko jak ktoś ma wysoka tolerke. Ogólnie uważam ze jak już to metylfenidat a najlepiej nic bo jak nie daj boże się coś wydarzy i wezmą na badania to bedzie chuj
  • 49 / 7 / 0
benzo? moim zdaniem kiepski dosyć, hmmm, może jakaś minimalnie działająca dawka(1mg relanium?, pół tabletki alpry-tj.0.5mg), hmm, żeby reakcia nie była zbytnio opóźniona za kółkiem, ja bym osobieście szedł na trzeźwo na prawko, wyspany i walnął bym mocną kawkę - podwójne ekspresso , tyle ode mnie
  • 1299 / 258 / 0
ja zdawałem bez niczego zesrany
ale jakaś benzopregaba w małej dawce bardziej by pomogła niż zaszkodziła chyba
  • 927 / 289 / 5
Ja bym benzo nie brał, raz prowadziłem po clonie, z całego serca odradzam i również całym sercem żałuje. (z własnej woli tego nie zrobiłem i robił nie będę).
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 2807 / 364 / 0
Zadne benzo .. juz predzej nootropy
  • 429 / 35 / 0
Jaja sobie robicie? Jak nie umiesz jeździć to nie pchaj sie na ulicę. Sam jak prawko robiłem to poraktyka za 3 razem, a jezdzilem duzo wczesniej i zatrzymywali mnie bez prawka,
Jak mi prawko zabrali to od nowa wszystkie kategorie.
Na moto też zdałem za trzecim razem mimo, że jeździlem kupę lat wcześniej.
  • 22 / 5 / 0
Właśnie mi tym tematem przypomnieliście, że zdałem swój egzamin na 2,5 Lorafenu. Wówczas było to dla mnie wybawienie. Aczkolwiek nie róbcie tego w domu - raz że nielegalne, dwa że nieodpowiedzialne, trzy że musicie umieć na trzeźwo ruszyć z archaicznego już obecnie ręcznego typu wajcha pod górkę, ponieważ prawdopodobnie będzie to wasze ostatnie ruszanie z ręcznego pod górkę w życiu.
  • 64 / 2 / 0
co ja mam zrobic? Nie zdałam drugi raz, egzaminator powiedział, że umiem jezdzić, mam super predyspozycje aby jezdzić, ale zeżarł mnie stres (myślałam ze jest git) i mega dupa. Czy coś polecacie zrobić dzień przed egzaminem? Co w dzień egzaminu? Strasznie się stresuje ważnymi egzaminami i potem tylko płaczę.

Btw jak ryczałam załamana pod wordem po pierwszym egzaminie to jakiś dziad się do mnie zwraca bardzo chamsko z pytaniem "a na sprawdzianach też tak rycze". XDDDD jaki debil porównuje jakiś spr z matmy czy cos do państwowego egzaminu

Jakieś rady? Byle nie dragi bo moje 52kg masy ciała i 175cm wzrostu jest szybko rozkładane nawet przez małe dawki. Lekarz rodzinny coś może zaradzić?
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 2616 / 545 / 0
@Poluska Przede wszystkim przed samym egzaminem należy się zrelaksować, usiąść, pooddychać spokojnie z przepony.

Ze środków zewnętrznych można zalecić naprawdę działające melisę i walerianę. Melisa — łyżkę ziela zalać szklanką wrzątku. Do 20 minut przecedzić. Pić na 2-3 razy w ciągu dnia.
Waleriana — łyżkę suszonych korzeni zalać szklanką wrzątku. Odstawić pod przykryciem. Przecedzić po 20-30 minutach. Pić również w 2-3 porcjach.

To nie są wcale słabe środki. Melisa jest delikatna, ale bardzo skuteczna. Hamuje nawet rozwój komórek nowotworowych!
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.