Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Wlej troche gorącej wody najlepiej wrzontek , i poczekej kilka min wiekszosc tego czarnego badziewia powinno samo zaczac samo odchodzic od szkła , to co nie puściło , można zdrapać srubokretem abo patykiem do szaszlykow.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 52 / 0
Pierwszy raz idzie gorącą wodą i szczoteczką do zębów, kolejne już raczej ciężko o ile przeżyje jakaś do tego czasu, choć trafiają się wyjątki długowieczne to je kolejne razy traktuje już na ostro i wsypuję trochę wodorotlenku sodu zalewam gorącą wodą i zostawiam na trochę, schodzi niemal wszystko, często gwint metalowy rónież, szkło cieńsze też mam wrażenie że wyżera trochę bo stają się kurewsko delikatne i nieraz płukania nie przeżywają lub delikatnego nacisku. Wodorotlenek rzecz jasna jest żrący i bez rękawic gumowych i porządnego wypłukania nie polecam używać. Chociaż kolby nim czyszczę bo im nie robi różnicy, a z uwagi że są długowieczne to nie idzie bez jakiegoś inwazyjnego środka do czyszczenia ich używać
  • 9 / / 0
Jakie zamienniki dla żarówki proponujecie?
Uwaga! Użytkownik posrednik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 448 / 14 / 0
Można używać waporyzerów, przy czym koszt takiego to od 15 do ponad 30 zł. Są oczywiście inne narzędzia, które celują w ziele, w trafikach, ale nie są zbyt wygodne i dostatecznie wytrzymałe. Idealnie byłoby być w posiadaniu meth-pipe z pyrexu, ale w Polsce nie kupisz. Żarówki są dobre i sprawdzone :)
  • 20 / 2 / 0
Ostatnio zmywałem czystym acetonem od maczanki. Zeszło ładnie, zapach schodzi po kilku godzinach w gorącej wodzie. ;)
Uwaga! Użytkownik iliketrains1337 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 692 / 70 / 0
A gdyby tak wziac zwykla lufkje, wsypac material, zatkac czyms szczelnym lufkje na jej koncu i uzyc jakiejs waty czy papieru przy ustniku zeby komety nie wlatywaly do pyska? %-D Mondre to to?
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 448 / 14 / 0
Moim zdaniem gdyby to była długa lufka, czyli taka od 15cm w górę, to jeszcze można. Jest to jednak nadal biedo-metoda i żarówka wypada korzystniej. Dodatkowo nie zapominaj, że istotnym elementem w waporyzacji jest mały dostęp do powietrza - podkreślam, że mały, ale jednak istniejący. Zatykając lufkę, jednak będziesz to kisił, a to gorsze niż gdyby miało Ci ciut uciec. Drugą opcją jest palenie z folii, gdzie robisz sobie taką "trumienkę" i łączysz ją z lufką, ale o tym więcej powie Bigos lub inne osoby preferujące folię. Znalazłem post z opinią Dersu Uzala, w temacie jednej z pirolidynek, więc zarzucam:
Dersu Uzala pisze:
Polecam waporyzację bezpośrednio z fify. Nabiłem duży kryształ i zwaporyzowałem, gdy się topi, trzeba skierować fifę do dołu bo kryształ spływa w kierunku ustnika, i powoli brać bucha, potem zatkać przód palcem i następny buch. Dobry sposób, nie trzeba mieć folii ani bulby, trochę wprawy i można brać naprawdę spore buchy, nic nie ucieka na boki jak przypadku nieumiejętnej waporyzacji z folii. No i sporo zostaje na fifie do opalenia.
  • 692 / 70 / 0
Juz skonstrulowalem sobie takie cudenko ze sloiczka po kroplach mietowych, ktory od gwintu w gore okleilem folia aluminiowa i tasma dla stabilizacji, w ksztalcie rurki do wdychania. krysztalkie wrzucilem do srodka i podgrzewalem co jakies kilka sekudnd odrobine odslaniajac czubek dla dostepu powietrza. No i jak zebrala sie juz giga chmura, to zajebalem bucha i wyjebalo mnie na orbite %-D Wapowalem apihp
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 4894 / 853 / 0
Potrzebna pomoc dla swiezaka w temacie waporyzycaji alf. Chcialbym to zrobic first time , nigdy wczesniej nic nie waporyzowalem procz nikotyny z e-fajki :)

1) Czytalem i ogldalem filimiki pokazujace jak zrobic zarowke do vapo a mimo wszystko nie kminie tego :/ Jakby to ktos mi bardzo szczegolowo opisal bylbym wdzieczny. W nagrode karma dla Ciebie.
2) Bedzie to moj pierwszy pirolidynoketon i padlo na A-PiHP . Jaka dawke na start z zerowa tolerancja?
3) Jakies sa roznice miedzy vapo a sniffem ?

Prosze o pomoc. Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / 2 / 0
Bierzesz nóż, ucinasz gwint, patroszysz wnętrze. Tutsj możesz albo od razu nakręcić korek z deoma dziurkami i koniec, albo umocować szyjkę butelki. Zacznij or małych ikoscj ale ta substancja jest na tyke zjebans ze bedziezz i tak kompulsywne dopalal. Sniffowalem dosłownie kilka kresek, nie podchodzi mi splyw. Różnica nie odczuwalna
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.