Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
na prawdę przesłodki smak
i gigantyczne wręcz, mega gęste chmury
vapo daję słodką rozkosz
ale raczej dla okazyjnych użytkowników niż alfiarzy z mega tolerką :)
Nie mogłem sobie znaleźć odpowiedniego sposobu na vapo wczoraj ( miałem taka fikuśna fifke, ale nieroztropnienie się jej wyzbyłem, AF sie swietnie w niej vapowal).
Więc próbowałem kolejno:
Folia V - za dużo stuffu ucieka, poza tym awaryjnie rozumiem, ale glin (amelinium) prawdopodobnie jest szkodliwy ( bo te klefedrony albo co lepsze 4cma co ktos na forum chciał sprowadzac, nie xD)
Żarówka - z początku wydawało się elo aż najprawdopodobniej złączenie między szkłem i gwintem sie nie zazeło dymic (cale szczescie ze laczenie okazalo sie po zewnętrznej stroszenie szkla i raczej sie duzo nie nawdychalem), no i zostaje osad wiec trzeba co jakiś czas żarówke zmienić, a to nie to co 50gr za fifke ;) Gorzej jest znalezc grzejnik 50W z opcja misji swiala.
Fifka - jak nie ogrzeje doklłdnie to nałykam się prochu. a jak sie stopi to troche odvapuje wiec straty.
Fifka w fifce - to jest elo jedna zasypujesz prochem i grzejesz, druga jest zimna i mozna vapwac .
Lyzka + fifka/od biedy slonka = chyba najbardziej mi sie podoba, wyglada jakby straty byly tylko przy wydychaniu.
Próbowałem jeszcze atomizerem ale nie mam do tego cierpliwości ;D
Jak ktos chce dodac nowe pomysly, pomysly na ulepszenia albo chce napisac zebym juz lepiej nie cpal to zapraszm ;)
PS. Dodam ze sloiki (przynajmniej niektore) to fatalna opcja, trzymaja ciepo w jednym miescu sie, natychmiast stuff zastyga jak ma przeplynac do chlodniejszego, a potrafi taki jebnac jak sa za duze zmiany temp.
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.