@p4g4y0zzz(X)
ja biorę doustnie i jestem zadowolony
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Jak pierwszy raz nie więcej jak 600/650 . Chociaż teoretycznie bys mógł zjeść nawet do 800set to tego nie rób bo na początku znajomości z DHC występuje MEGA reakcja histaminowa, ona szybko znika po dłuższym stosowaniu ale na dzień dobry jest naprawdę srogo ...
ostatnio kolega który w życiu opio nie jadł - zjadł 300mg dhc i co ??? i nic prawie nie poczuł. ale każdy organizm jest inny. Nie wiem czy Ty jestes duży chłop jak ja czy bardziej wersja karakan. I Ile czasu wgl dochodziłeś do tego 120 oxy? Także te dawki są jedynie orientacyjne.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.