Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1319 / 335 / 12
@LeszekSmieszek tzn, że przekroczyłeś referencyjną wartość spożycia 50-krotnie %-D ciekaw jestem jak żeś to uczynił bo z tego co się orientuję to większość preparatów na rynku zawiera 1mg melatoniny w tabletce, to co ty… pałaszowałeś pół słoika na raz? :trucizna:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1666 / 559 / 0
LEK-AM w Polsce ma 5 mg, tutaj biorę 2-3 czasem do spania, zresztą nawet 10 takich to mniej masy tabletkowej niż 3 tabletki Thiocodinu także co za problem? za to w Holandii waliłem nierzadki po 50 mg z tych preparatów co są w Albert Heijn chociażby na fajne sny czy w miksach, często te opakowania jumałem, tanie to nie było, po 20 euro za opakowanie xD ja nie zwracam uwagi na RWS, gdybym się kierował tymi wartościami to bym nadal wielu chorób się nie pozbył czy miał niedobór albo nadmiar tego i tamtego — jak dobrze, że to nie są normy przymusowe 🙏 no w każdym razie jak mówiłem nikomu nie polecam czynić po mojemu
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.