Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1337 / 337 / 13
@LeszekSmieszek tzn, że przekroczyłeś referencyjną wartość spożycia 50-krotnie %-D ciekaw jestem jak żeś to uczynił bo z tego co się orientuję to większość preparatów na rynku zawiera 1mg melatoniny w tabletce, to co ty… pałaszowałeś pół słoika na raz? :trucizna:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1741 / 571 / 0
LEK-AM w Polsce ma 5 mg, tutaj biorę 2-3 czasem do spania, zresztą nawet 10 takich to mniej masy tabletkowej niż 3 tabletki Thiocodinu także co za problem? za to w Holandii waliłem nierzadki po 50 mg z tych preparatów co są w Albert Heijn chociażby na fajne sny czy w miksach, często te opakowania jumałem, tanie to nie było, po 20 euro za opakowanie xD ja nie zwracam uwagi na RWS, gdybym się kierował tymi wartościami to bym nadal wielu chorób się nie pozbył czy miał niedobór albo nadmiar tego i tamtego — jak dobrze, że to nie są normy przymusowe 🙏 no w każdym razie jak mówiłem nikomu nie polecam czynić po mojemu
ODPOWIEDZ
Newsy
Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.