Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
właśnie wracam z niedaleka z paczką relanium 5mg w torebce i, ku mojej wielkiej uciesze, zaraz je sobie zaaplikuje.
czas na czilałt! ^_^
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
Mya pisze:
właśnie wracam z niedaleka z paczką relanium 5mg w torebce i, ku mojej wielkiej uciesze, zaraz je sobie zaaplikuje.
czas na czilałt! ^_^
No to piąteczka, ja też czilałtuję dzsiaj, 1,5h temu walnąłem 10mg klonów i już jest rozluźnienie, przytłumienie, spokój i przyjemność. Do tego spokojna, lekka, łatwa i przyjemna muzyczka a potem jeszcze 2 mocne browce żeby jeszcze wzmocnić kloniki. Niech żyje czilałt :)
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
[quote="supravires"]
czy relanium we wlewkach per rectum mozna normalnie wypic bez zadnych strat? pytam sie dla upewnienia benzodiazepinowych wyjadaczy]

Iwan, jak myslisz? pozdro
ps. miales nie cpac benzo, mowies, ze niedlugo rzucisz :P
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
supravires pisze:
supravires pisze:
czy relanium we wlewkach per rectum mozna normalnie wypic bez zadnych strat? pytam sie dla upewnienia benzodiazepinowych wyjadaczy]

Iwan, jak myslisz? pozdro
ps. miales nie cpac benzo, mowies, ze niedlugo rzucisz :P

No ale powiedziałem, że w tym lub przyszłym tygodniu :)

A co do pytania to wiesz, nie jestem pewien, ale wydaje mi się, ze jeśli wypijesz to przechodząc przez przewód pokarmowy trochę straci na działaniu ale jak wiele to nie mam pojęcia...

Pozdrówka :)
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
dzieki:)
a wie ktos dokladnej?
wiem ze ze sluzowki odbytu sie lepiej wchlania, ale w przypadku diazepamu chyba nie jest to kolosalna roznica:P
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Zrob dzien wczesniej porzadna lewatywe (wlej w siebie kolo 2 litrow cieplej wody z cebula i czosnkiem np. bo dobrze oczyszczaja). Goyujesz ten roztowr na lewatywe oczywiscie na kuchence gazowej jakies 30-45 minut i czekasz az wystygnie (to znaczy nie calkiem, ma byc ciepla).
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Gargamel pisze:
Zrob dzien wczesniej porzadna lewatywe (wlej w siebie kolo 2 litrow cieplej wody z cebula i czosnkiem np. bo dobrze oczyszczaja). Goyujesz ten roztowr na lewatywe oczywiscie na kuchence gazowej jakies 30-45 minut i czekasz az wystygnie (to znaczy nie calkiem, ma byc ciepla).
później dodajesz dwa kłębki z cipy smerfetki i garść kudłów klakiera.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
@WildMonkey, pisze jak jest. Nawet po wysraniu sie duzo towaru sie traci, bo scianki jelita sa zanieczyszczone. Lewatywa oczyszcza jelita i wtedy wchlania sie wszystko. Bralem i.a. kilkanascie razy (okolo 10-15) tramal i bez lewatywy dzien wczesniej nie zadzialal praktycznie wcale (moze dlatego, ze tydzien bralem tramal wczesniej doustnie i przez tydzien sralem wtedy moze raz przez zaparcia, ktore powoduja opiaty/opioidy). Kilka razy zrobilem lewatywe dzien przed podaniem i.a. i trams dzialal mocniej niz doustnie (lepsza wchlanialnosc, podobno o 25%). Jak ktos chce ladowac i.a. (doodbytniczo) polecam dzien wczesniej lewatywe zrobic i wcale nie sa to zarty, jak mysli WildMonkey.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Gargamelu ja tylko żartowałem ;-) Przyjmowany doodbytniczo diazepam zapewne działa, ale te zaparcia poopiatowe rozkładają nawet mnie, starego sraczkowicza hehe
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 160 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dysocjat »
ja juz skonczlem 30 tabsow xanax ide do lekarza bo mnie neerwy biorom znowu :[[[[ WRRR i lęki na maxa teraz jestem na rolka + xanax i zielone miło.

D&B
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.