Korekta nazwy tematu. | STR88
neuro- blokowanie dopaminy
mam nadzieję, że nie muszę nic dodawać w tej kwestii.
mj- przynajmniej psychozy nie złapiesz, pytanie tylko, na chuj Ci ta kuracja?
alko- różnie, ale i tak dużo lepiej niż ze stimami
opiaty- j.w.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Empatogeny tez
mj - faza jest jakas taka bardzo dziwna, jakby sztuczna i biedniejsza, a po przesadzeniu lekkim u mnie wystepowaly wlasnie dosc duze psychozy (bylem na rispolepcie)
nic innego nie probowalem
Z racji, ze watek jest istotny, bo ktoz sie leczy nie chcialby czasem czegos przywalic, to normalne, a twierdzenie, ze albo sie leczysz albo cpasz jest o tyle bledne, ze po pierwsze jest to hyperreal ,po drugie mowia to czesto osoby nieobeznane z tematem, "zdrowe".
Wstepnie napomne cos nt swojego, ze tak to nazwe drug & diagnosis account. Zaczynamy.
Exp: uzal. Od mj, salvia, LSD, MDMA, MDA, DOC, 2cb, 25cnbome, 25inbome, alkohol, poppers, amfetamina, metamfetamina, metylofenidat, pseudoefedryna, methcat,DXM, kodeina, morfina, jwhX, difenhydramina, DMT, skullcap, mCPP, amanitas, mefedron, pentedron, bath salts.
Uzywane leki psychotropowe:
Olanzapina, risperidon, kwetiapina, arypiprazol, amisulpryd, flupentiksol, zuklopentiksol, sertindol. Ssri: flupksetyna, citalopram, wenlafaksyna, sertralina, bupropion, lewopromazyna. Benzo: alpra, clon, lora, rolki, klorazepat. Zolpiden zopiklon, biperyden, propranolol, lamotrygina walproinowy kwas.
Jestem teraz na komorce w psycholu, doswiadczenia i kombinacje opisze na przepugr Najpredzej jutro, bedzie to bardzo obszerny post na podstawie duzego doswiadczenia z miksowaniem podczas remisji choroby, paragnomenu czy czasem w samej psychozie, to ostatnie to juz glupota.
Spodziewam sie, ze temat sie rozrosnie. Cpajacy schizofrenicy z podwojnymi diagnozami to duza grupa
Imo kiepska opcje podales. alko i benzo dla mnie nic specjalnego, alko moze nasilic chorobe, ale nie jakos wybitnie tu masz racje. Opio nie dziala na ssri. Poniekad zgadzam sie z Twoja opinia, przy czym testowalem duzo rzeczy przed i w czasie remisji schizofrenii i mam porownanie. Bede pisal, hawk!
mj, czyli to od czego jestem uzal. W 8 miesiecy po pierwszej psychozie zajaralem i bylo petardycznie. Nigdy nie zauwazylem zmian dzialania bez i z neuro ssri. Aczkolwiek raz wystapila faza z glosami oskarzajacymi raz na 1000 palen? Innym razem krzywo sie czulem, jakby na PCP, a trawa byla dobra, zdjalem to lewomepromazyna, rano luz. Ostatnio ostro palilem szesc miechow po czym musialem zrezygnowac z ulubionej uzywki i pojsc na szpital.
Jednakowoz to niekoniecznie przez mj tam trafilem.
5 razy z DMT na poziomie piatym obylo sie bez pertutbacji. Potezne efekty. Pelen trip, sladowe dawki neuro z poprzedniego dnia inastawiona , zajaralem i mialem k
Czesto nbome nawet 12mg i lus, ale zbedna dla mnie subs.
Kilka razy LSD, psychoz nie stwierdzono ;) ponadto juz po 150ug kwasa bylem na czwartym poziomie psychodelicznym. Ale dawka ssri sladowa.
feta, dobrze, do czasu, zmieszana z dobrym LSD i mj wywolala 4miesieczna psychoze i depresje popsychotyczna ktora teraz lecze.
meta raz wyciagnela mnie skutecznie z depresji, ale i tez pojebala zapewne.
DXM raz sladowa dawka z trawa na po ketrelu nast dnia wywolala lekka przyjemna psychoze zaleczona 300mg solianu day by day, potem dlugo leczylem depresje. Na solianie, duze dawki dxmu z trawa i alko przechodzily bez szwanku.
Wiekszosc zabaw na solianie 200 omijanych na jeden dzien i roznych dawkach ssri. Przy 25 sertry kwasne podroze i spotkania z dymitrem byly praktycznie na spodziewanym pozipmie. Teraz biore 200mg sertry i wole nie bawic sie w psy, szkoda materialu.
W mojej rodzinie nigdy nie bylo przypadku schizofrenii. Domniemana przyczyna lezy w zamilowaniu do tripow na salvia divinorum prawie 10 lat temu. Dochodzilem nawet na poziom szosty, po czym day by day sobie przypominalem i bylo si. Pewnego dnia jaralem SD z ekipa taka dosc wrogo nastawiona do rytualu, jakies glupie amfiary i typulo chcacy wymienic SD x 10 za wora. Zapalilem i oplaczylem sie z dusza znarlego ojca, to bylo dla mnoe bardzo wazne, przekazal mi informacje, po czym kontakt tak jakby sie urwal i zobaczylem jak kretyn, ktory wolal uplynnic SD sie ze mnoe nabija. Wlurwiony wrocilem sam do domu, na lozku myslalem, ze jestem chryatusem a pptem mialem tydzien depresji, ktora sama przeszla. To moglo byc predykatorem, zapalnikiem wrodzonej tendencji.
Sorry za literowy, pisze ze szpitala z komy. Jo!
NegatywneWibracje pisze:
mj- przynajmniej psychozy nie złapiesz, pytanie tylko, na chuj Ci ta kuracja?
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/b/bb61574e-2913-4179-b420-9c959fc21642/ket.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250515%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250515T023402Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=00fc6486f344139f81e48a7551ada0a2445856fa9fd66b837db9d8ee73d994d9)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/ayahealth.jpg)
Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania
Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/politie.nl_.jpg)
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych
O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/alkoupadek.jpg)
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów
Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.