Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 37 / 1 / 0
Witam,
jest podobny temat dotyczący Pregabaliny i Baklofenu. Teoretycznie Baklofen ma podobne działanie do Fenibutu, ale po próbie z Fenibutem, osobiście wolę Baklofen, a to dlatego, że mniej go trzeba przyjąć, aby poczuć podobny efekt, nie trzeba mieszać z płynem czy kapsułkować, bo jest gotowy do spożycia, wychodzi ekonomiczniej i jednak to jest lek, więc jest nad tym jakaś kontrola, a tak naprawdę te Fenibuty są robione z reguły w ChRL, więc czort wie co tam Chińczyk dodał.
Proszę o wydanie werdyktu pozostałych użytkowników.
  • 324 / 31 / 0
Ja po próbie z baklofenem osobiście wolę Phenibut i to bez zastanowienia. Jakoś na baclo euforia jest bardzo subtelna i nie czuć tej dopaminy co na Feniu.
  • 65 / 24 / 0
Do przyjmowania regularnie - baklofen. Wygodnie i zdrowiej dla zębów i żołądka.

Do stosowania rekreacyjnego - fenibut. Polecam wrzucać 1-2 razy na tydzień bo tolerancja rośnie jak pojeb@na i 2 - 3g już za trzecim razem pod rząd słabo robi. Czuć bardziej high i rush, po baklofenie nawet po 100mg zastanawiam się czy faza się wkręciła i czy to już wszystko, a dorzucanie może się skończyć blackoutem i pobudką na chodniku pod żywopłotem, w kiblu w galerii lub na... SOR-ze. Baklofen jest miły jako mobilizer i antydepresant w dawce 50 mg/doba a odstawka możliwa do zniesienia, a przy cięciu dawek nieodczuwalna.
Dla mnie feni to takie GHB o przedłużonym działaniu, nie tak nachalne jak GBL, ale lepsze rekreacyjnie niż baklofen.
  • 324 / 31 / 0
Osobiście wolę phenibut za jego zdolności nootropowy mózg działa jak podkręcony procesor, a po baclo jest takie zbicie właśnie na bani. A do ruchania feniek jest zajebisty każdy ruch czuć podwójnie, a orgazm niczym ryk wielkiej stopy, a po baclo to tylko się męczysz bo nic prawie nie czuć, orgazm stlumiony. Dla mnie fen wygrywa przez te aspekty.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.