Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
heh wczoraj nie wiem co dostałem. Niby kryształ, spływ okropny ale 2g przerobiłem w 4 godziny i normalnie poszedłem spać. Normalnie 2g robiłbym przynajmniej 1,5 dnia - setki robiły mnie już nieźle a wczoraj waliłem po 300 jak się wkurzyłem i lipa. Albo takie sorty chodzą albo gość mnie wyjebał.
  • 5120 / 887 / 0
Walnalem jeszcze kreseczke pod wieczor 100 mg, zeby sie upewnic czy moje objawy fizyczne sa zwiazane z ta substancja.
Wyobraźcie sobie, że wystarczyła 100 mg a za 1h-1.5 h miałem znowu ochote puścić pawia, typowy ból głowy jaki miałem gdy przerobione 1g w ciągu doby 4cmc, ból łydek, uczucie strucia w żołądku. To jest jakaś trucizna ! Do teraz mi niedobrze cholera wie kiedy sie z tego odtruje

a mowili ze 3jka mniej szkodliwa :P
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 640 / 118 / 0
Nie zamierzam stawać w obronie tego badziewia, ale być może w obrocie jest teraz jakiś niedoczyszczony sort.

Kilka razy zdarzyło mi się przeczekać nockę na metaklefie i na drugi dzień nigdy nie czułem się gorzej niż po 3-MMC.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3237 / 551 / 0
Dorianie, ja miałem od tego samego vendora, zarówno za pierwszym jak i ostatnim razem.
Bardziej tu się odzywa kwestia częstego zażywania, aniżeli ogólnie.. bo faktycznie, wtedy było nawet zajebiście, lecz z każdym kolejnym jak by coraz większa pluszowość, mniejszy entuzjazm. A w końcu tak jak pisałem... takie coś prowokuje do odrzucenia używki albo przećpania się nią, to chyba nic dobrego.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 640 / 118 / 0
Zgoda, przy regularnym zażywaniu można poczuć spuchnięcie kiszek i inne negatywy, ale jeśli dobrze zrozumiałem, kolegę struło już przy pierwszym podejściu, a aż tak źle jeszcze nie było. Jedni mogli jechać na tym co tydzień, mnie się zdarzało próbować kilka razy w sporych odstępach czasu i w obu przypadkach nikt nigdy nie czuł się wyjątkowo źle po.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 122 / 0
Każdy organizm i psychika są inne. Podobnie z sortem i jego czystością. Nie mówiąc o innych "pierdołach" typu nawadnianie się.
  • 5120 / 887 / 0
Chłopaki, żeby nie siać tu paniki, to należy się napisać sprostowanie. Jak się okazało, romans z 3 cmc idealnie nałożył się w czasie z wirusówka jelitówka która postanowiłą mnie zaatakować. Wczoraj, juz w lepszym stanie stestowałem ponownie 3mc, i nie czuje dzisiaj żadnych objawów które opisałem ( tj, bol glowy, efekt strucia) Drugi laborant też nie stwierdził.
Obaj natomiast w przeszlosci badalismy 4 cmc i Podtrzymujemy że klef mocniejszy.

Sorry za zamet, na nastepny raz powstrzymam się z tak szybkim wydawaniem osądów.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1676 / 106 / 0
4cmc i 3cmc to 2 rozne substancje. Ja wole 3cmc.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 5 / 0
dla mnie 3cmc jest w porzadku jeśli chodzi o działanie, przy sniffie 200 mg przyjemne mocne wejście ( jak na te czasy) przypływ dopaminy, libido na wysokim poziomie, pełno energii, sam byłem w szoku że tak mocno działa zupełnie inne niż 3mmc, 3mmc bardziej kanapowe, a 3cmc bardziej spidowe ale tez duza euforia. mi się podoba. tylko dzień po czułem się struty i przeziebiony (ale mysle ze to kwestia tego ze tetyrobilem w nocy w pokoju przy otwartym oknie, moglem sie normlanei w swiecie przeziebic, po tym sie poce jak swinia i musze miec otwarte okno zeby bylo przewiew
Uwaga! Użytkownik Dysocjant37 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / 5 / 0
3-CMC bije na głowę czwòrke. 250mg sniff jest idealny,szkoda że tak wyżera śluzòwki
250mg clonazolamu-weed
ODPOWIEDZ
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.