Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
@up będzie git, 1,5 h to troszku długo jak chcesz utrzymać fazę

Pytanie do kolegów/koleżanek nie walących bo po kablach - jakie są wasze ostatnie doświadczenia z jakością czwórki? Jeśli tak, to gołębie u was lądują od vendorów internetowych, czy lokalnych? Jak z seksem po tym, w sumie nigdy nie próbowałem - jakich doznań można się spodziewać?

Pytam się, bo przymierzam się do uciech po czwórce po dość dłuższej przerwie i póki co patrzyłem na vendorów internetowych, ale o obiektywne opinie stafu od nich to raczej na forach rckowych ciężko :P

Bezczelnie skopiowałem mój analogiczny komentarz z tematu o 3-CMC. Nie chcę robić syfu.
  • 5071 / 867 / 0
Libido jest podobne , zwierzęce . Chyba zauwazyles wplyw na to ? To nawet nie trzeba specjslnie kierowac mysli w ta strone , ale po 3 cmc sprzęt lepiej działa.
Chodzi o wyrzut serotoniny który jest większy przy 4 cmc a to nie ma dobrego wpływu na płonięcie konara .
Ale co osoba to inne odczucia.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 10 / / 0
Nie wiem, jak ostatni raz jadłem czwórkę to było w 2016. Wtedy o tym nie myślałem:P Ale ta pluszowość musi świetnie pod to działać. Miałeś ostatnio doświadczenia z internetowymi vendorami? Czy bądź co bądź lepiej z ulicy brać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.