Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
@up będzie git, 1,5 h to troszku długo jak chcesz utrzymać fazę

Pytanie do kolegów/koleżanek nie walących bo po kablach - jakie są wasze ostatnie doświadczenia z jakością czwórki? Jeśli tak, to gołębie u was lądują od vendorów internetowych, czy lokalnych? Jak z seksem po tym, w sumie nigdy nie próbowałem - jakich doznań można się spodziewać?

Pytam się, bo przymierzam się do uciech po czwórce po dość dłuższej przerwie i póki co patrzyłem na vendorów internetowych, ale o obiektywne opinie stafu od nich to raczej na forach rckowych ciężko :P

Bezczelnie skopiowałem mój analogiczny komentarz z tematu o 3-CMC. Nie chcę robić syfu.
  • 5087 / 875 / 0
Libido jest podobne , zwierzęce . Chyba zauwazyles wplyw na to ? To nawet nie trzeba specjslnie kierowac mysli w ta strone , ale po 3 cmc sprzęt lepiej działa.
Chodzi o wyrzut serotoniny który jest większy przy 4 cmc a to nie ma dobrego wpływu na płonięcie konara .
Ale co osoba to inne odczucia.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 15 / / 0
Nie wiem, jak ostatni raz jadłem czwórkę to było w 2016. Wtedy o tym nie myślałem:P Ale ta pluszowość musi świetnie pod to działać. Miałeś ostatnio doświadczenia z internetowymi vendorami? Czy bądź co bądź lepiej z ulicy brać.
  • 5 / / 0
Kiedyś kupiłem coś sprzedawanego jako klefedron, po zażyciu 12 tabletek waleriany i wciągnięciu 3 kresek tego "klefedronu" doświadczyłem halucynacji układających się w fabułę, czy to na pewno był klefedron czy coś innego?
  • 21 / 1 / 0
Odradzam te całe 4cmc, byłem w ciągu 1 dzień 2g 3cmc było spoko poszedłem spać nawodniłem się najadłem potem następny dzień wleciało 2g 4cmc najpierw 2 bombki po 250mg odstęp godzina super poszedłem spać wstałem rano i godzinie 17 wróciłem do zabawy 1 bombka 200mg po 2h bombka 250mg i potem na koniec 350mg i zaczęła się jazda totalna odklejka ból żołądka panika tracenie kontroli nad własnym ciałem podwyższona temperatura to co piłem odrazu wysikałem myślałem że konam ciało jakby ważyło jeden gram wziąłem 1mg Clonazepamum po 2h się ustabilizowało ale czuję bebechy konkretnie dla mnie ona mocno wypala ta substancja i mogą się dziać cyrki w organizmie naprawdę darujcie sobie te 4cmc i już weźcie 3cmc albo MDMA za mocno tyra organizm jak dla mnie niebezpieczny keton precz z nim.
Dodam że dziennie przyjmuje 1,5mg Clonazepamum
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2025 przez mamyto321, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 93 / 4 / 0
Elektrolity. Magnez, wapń, potas i sód. Nawet od picia kawy (ponad 600mg kofeiny dziennie) można się nabawić hyponatremii a serotoninowce szczególnie wypłukują sód. No i oczywiście białko i węglowodany koniecznie. Lepiej jest pić roztwór niż robić bombki bo miejscowo jest zajebiste stężenie klefa wtedy.
  • 25 / 2 / 0
Siema, miałem roczną przerwę z ketonami i ogólnie bardzo rzadko miałem z nimi do czynienia, bo gustuje w innych rzeczach.

W internecie nie mogłem znaleźć dawkowania donosowego do 4cmc, bo było tylko doustne, a nigdy nie używałem tego ketonu i chciałem zapytać jakie jest dawkowanie donosowe lekko-średnio-mocno dla osoby BEZ TOLERANCJI.

Proszę o wyrozumiałość, bo naprawdę ciężko jest znaleźć jakieś normalne dawkowanie, ponieważ zazwyczaj piszą to osoby wjebane z dużą tolerancją i są mało wiarygodne.
  • 5087 / 875 / 0
Donosowo 150 to powinno dobrze trzasnąć bez tolerki .

Ciekawe info znalazlem na stronce psychonaut wik gdy szukałem jakie substancje sa prolekami jakich

4-CMC (prolek dla 3-CMC z wyraźnymi neurotoksycznymi związkami pośrednimi, takimi jak eksoksydy)

https://m.psychonautwiki.org/wiki/List_of_prodrugs
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.