ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Znajomy ćpa za dwóch jak koń i po ćpaniu, przy gwałtownych ruchach np ręką przeszywa go uczucie jakby "poraził go prąd po palcach czy okolicach żył", jak on to określa czuje jakby cięło mu żyły.
  • 3215 / 416 / 0
No i co w związku z tym ? Może zadaj jakieś pytanie ?
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 56 / 0
Zaiste się po prostu...

...naćpał?
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 31 / / 0
Moja luba tez pieprzy o jakimś przecinaniu i się wzdryga co jakieś 40min. Może to jakaś choroba, urojenia takie. Ona jest pojebana trochę to by to było możliwe.
Uwaga! Użytkownik HotBitch69 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 154 / 2 / 0
Dobre zdanie masz o swojej lubej ;p mi czasem cos strzela w tetnicy szyjnej na szyi tzn. takie to jest uczucie, a tak naprawde to może jakis nerw, mięsień etc...
  • 3206 / 175 / 0
Wiem o co chodzi; jestem szczupły i miałem takie uczucie gdy przy mocnej wazokonstrykcji po stymulantach nie chciało mi się ruszać, albo ruszałem się za dużo. Wtedy np. nagłe podniesienie się z kanapy lub siad na niej powodowało taki "prąd" przechodzący przez rękę wzdłuż. Dziwne.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
limitbreaker dokładnie takie coś. oznacza to jakas chorobę?
  • 1392 / 10 / 0
Dobrze by było również wiedzieć, co ćpa znajomy autora.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 3206 / 175 / 0
zalejak pisze:
limitbreaker dokładnie takie coś. oznacza to jakas chorobę?
wątpię, znajomy jest szczupły? Uważam, że to może oznaczać osłabione już początkowo słabe krążenie (jak u mnie) i przy poruszeniu się żyła jakby "odżywa"
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Glownie znajomy założył dla mnie ten temat,ja się mogłem się wtedy praktyczniee ruszać gdyż groziło to "pradami" doświadczenie: amfetamina(pół roku temu codziennie przez okres 2 miesięcy aż do konkretnej psychozy, teraz już okazyjnie), tHc bardzo rzadko (raz na miesiąc w niewielkiej ilości), pigułki 2c-b trefle ( kilka razy w miesiącu i nadal), mefedron( 3 razy) i pierwszy raz miałem to po całkiem sporej ilości mefy , teraz zdarza się to po amfie większej ilości, a podczas pisania tematu niewielką ilość amfy+4x2c-b(czyli jakieś 28-32g. 7 godzin żadnych gwałtownych ruchów gdyż groziło to bólem. Jakieś jeszcze informacje potrzebne by określić tego powód?

Scalono

doświadczenie: feta cale wakacje + połowa września dzien w dzien:
MJ raz na miesiąc
2c-b jakis czas kilka razy w tyg po ~21mg, teraz raz na 2 tyg,
metkat :~3 razy
25i-nbome 1 raz
mefedron - 2-3 razy, przy ostatnim pierwszy raz poczułem te bóle, podczas pisania przez kumpla ( autora tematu ) bylem po wzieciu jakies 300 mg amfy, po 2 godz 4 x trefle (28mg-32mg) i na zejsciu z pigul się zaczeło, każdy ruch groził przejściem prądu, szczególnie lewej ręki, od samej amfy ostatnio tez przy wiekszej ilości tak mam, nie jestem szczupły , ~179cm i 74kg wagi. kompletnie nie wiem od czego to, ponadto czuję nieduże bóle serca, i czasami jakby tam się skóra "rozszczepiała" na sercu, jakby w górnej części, nie mam kompletnie pojecia : O, proszę o jakieś wskazówki, co to może oznaczać, teraz jestem pod wpływem śniegu, i byky juz pierwsze objawy ze malo brakuje do bóli, a zjadlem 0,5 różowej, 1g wysuszonej lepiej, i z 3 bicia trawy, czekam na jakieś pomysły

Nie pisz posta pod postem - Fatmorgan
ODPOWIEDZ
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.